jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Gre se za varnost, ne za uživanje. Absolutno podpišem. Ni mi pa jasno, zakaj niso vsi avtosedeži taki, da imajo možnost zasuka Zato, ker ponavadi lupinica "zdrži" do ustrezne kilaže oz. starosti in potem pač kupiš AS razreda 1 ali že kar 2/3. In ni potrebe po obračanju. Ti, ki se obračajo, so razred 0+ oz. 0/1. evo si me prehitela, ker mi net dela počas kot polž. Estrella to da sem napisala da uživa je bil dodatek, itak nama je prva varnost, ztao sva tud vzela isofix Jana, vem, da je bil dodatek Tuda sama sem naredila enako potezo, ker Alja je dobesedno vreščala v lupinici, v avtosedežu pa je tiho Me mal skrbi, ker še ne izpolnjuje kilaže, samo, če bi bila v lušinici, potem ne bi nikamor šle več z avtom naša lupinica je do 13kg, ampak Nejc jo je prerastel, ker mu je glava že gledala ven, kar pa ni varno, zdej ima itak že 9,5 kg, dala sem ga pa noter pri 8,5, pa HB in še naprej upam da ne bo kakšne nesreče.