|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
5.1.2009 21:41:22   
Barbara111
nočko punce

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
5.1.2009 21:45:46   
katjakokol
trezika kdaj pa vi pricakujeteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2427
5.1.2009 21:52:43   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol

trezika kdaj pa vi pricakujeteuser posted image

13.3. user posted image user posted image  že komaj čakam user posted image user posted image

(odgovor članu katjakokol)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
   [Brisano sporočilo]
6.1.2009 4:54:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
6.1.2009 8:33:51   
Anonimen
Dobro jutro!

no sem bila včeraj vesela, da ni jokal v vrtcu- danes pa groza, sploh ni htel it notri, jok in stok. user posted image saj se je po 2min pomiril ko sem šla ampak vseeno mi je kriza ko se mi na tla vrže pa nič ne moremuser posted image .
no čaj sem spila, še malo pa grem na kavico- kak je meni lepo kajne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2430
6.1.2009 8:34:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Ku, ku kaj je kera že pokonci user posted image

ti si pa hitra

Neposredna povezava do sporočila: 2431
6.1.2009 8:44:02   
mamamajča
Dober dan!

Joj deja, mi2 pa sma šla šele danes v vrtec, pa sem tudi mislila, da bo jokal, pa hb ni.
Je kar vesel odskakljal, me zanima, kaj bo jutri.
Samo mi je žal, da sem ga danes peljala, ker bo lačen...user posted image
Sicer je priden, kar se hrane tiče, ampak tega, kar majo danes, pa res ne je, ne zajtrka in ne kosila...

Ma bo že.
Mrzlo je, jaz si letim po en veliko user posted image .

Aja deja, ja... lepo ti gre. user posted image Da hodiš na kavice pa tak. Jaz pa mam ful rada nescaffe instant kavo, pa to pijem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
6.1.2009 8:49:36   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Aja deja, ja... lepo ti gre. user posted image Da hodiš na kavice pa tak. Jaz pa mam ful rada nescaffe instant kavo, pa to pijem...

ja samo se to res tak malo kdaj zgodiuser posted image
jaz pa (mislim, da smo se par dni nazaj o tem pogovarjale) ne pijem domače kave, mam zelo rada belo kavo iz gostilne- če jo seveda kelnarca ve naretuser posted image

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
6.1.2009 9:05:21   
mamamajča
sem tak na dolgo nekaj napisla, pa mi je rač zaštekaluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
6.1.2009 9:29:40   
ada2
lahko noč!

ne morem se pokonci držat.....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2435
6.1.2009 9:35:07   
petra *k
jutro!!
midve sma pa same ostale, ati je šel na daljši sprehod-hitra hoja- ker pravi,da se je zredil-kao da se mu glih kje pozna, suhecuuser posted image to bi jaz mogla iti ne onuser posted image . ko pa pride nazaj, pa se greta Tia in ylenia( od aleševe sestre mala) slikat za koledar, da bodo babice in dedki meli fancy koledarje letosuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
6.1.2009 9:50:13   
Anonimen
kam se pa greta slikat?
upam, da ne k hozjanu. mi mamo ržtake koledarje da te kapuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
6.1.2009 9:51:10   
mamamajča
ada...user posted image
zaj sem mogla parkrat poglejat, če sem na pravi strani, al me je vrglo kako nazaj.user posted image user posted image user posted image
Mi je blo malo čudno, kak lahko nočuser posted image
Ja ti kar počivaj, saj je res taki dan, da kaj druga že težje delamo. Vsaj jaz.
Sem mela načrt pospravit, skuhat, ......., pa sem še kar tu pred računalnikomuser posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
6.1.2009 9:52:58   
Anonimen

ada...user posted image
zaj sem mogla parkrat poglejat, če sem na pravi strani, al me je vrglo kako nazaj.user posted image user posted image user posted image

veš, da sem jaz tudi gledala če sem na pravi straniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2439
6.1.2009 9:53:23   
petra *k
ja deja k hozjanu. helena vsako leto pela ylenio tja pa so bli do zaj dobri koledarji. bomo vidli. no, če bi blo po moje, nebi šli tja, definitvno neuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2440
6.1.2009 9:55:18   
TinaV*
dobro jutro...oz dober dan je boljse

petra mi smo tudi dali koledarje delat...sem jo doma slikala pa kar nesla sliko pa majo babice pa dedeki ze od bozica koledarje...prav lepo zgledajo...
kak je pa kaj cena? jaz sem dala za enega 5.90€ ...kar lepe cene so..ampak mamo mi a3 enostranskega ker je se mala pa se mi je zdelo brezveze dajat 12 slik na kerih je ista...to dobijo drugo leto,ce ne oni pa si ga bom sebi dala delat

ada...preko dm kak se pa te snezna krogla naroci? ker nikjer je ne najdem pa bi jo rada mela...

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 2441
6.1.2009 9:56:20   
Anonimen
dobro, saj tia je še mala(anej se ga namreč boji), ampak res ne ve delat slik. za koledar bi lahko ble kake lepe slikice ne pa da se morejo držati kot za pasošuser posted image sem pri brigiti gledata in majo zelo lepe slike, hodijo pa k neki ženski. že ozadja so super otroška

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
6.1.2009 9:56:22   
mamamajča
no, punci, ne tak javno...user posted image
Kaka ideja, kaj naj danes kuham?
Glede na to, da vem, da bo Mark prišel lačen z vrtca...
Kaj bote ve kuhale?

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
6.1.2009 9:58:42   
Anonimen

no, punci, ne tak javno...user posted image

mi je čist vseeno, ker sem jezna. je nareda par slik in mu je julka rekla kero naj da in seveda on ni moga tega nareti, ker se pač njemu ni tak zdelo. smo pa plačali 20eur za 4koledarje(a4) in 8žepnih koledarčkov

Neposredna povezava do sporočila: 2444
6.1.2009 9:59:48   
TinaV*
jaz pa sem nekaj ze uredila...mala ajcka ,ati tudi ker je v nocni bil...ob 12 pa morem ze v bolnici bit...

kar nekaj,zaj so ji teste naredli pa so negativni na uroinfekt,v nedeljo pa ga je se mela...ostaneta ziher se do petka not...nikjer nic ne najdejo ma pa super sobno zdravnico,dol padnes nic neve povedat,ne kak dugo zdravljenje traja,ne kdaj pridejo nazaj izvidi iz MB....da se to meni dogaja jih ze davno poslem v PM pa ceprav jih rabim....tam lezi pa se ji mesa,med 4 stenami pa se nic neve....pa nikjer nic ne pokaze....jaz jih zadrgnem
najhuje pa je se to da sestre niti ne poznajo,vceraj je mene zamenjala za mamico ker je ona sla kadit...sploh se ne zavzamejo...saj sem rekla red naredi...jaz tega ze nebi prenasala
zjutraj danes sta meli vizito pa ji je sestra doktorci mogla rect naj napise nekaj za okice ker ma vnete...ni doktorca sploh vidla,vse kar ji je delala je srcka poslusala...IN TO JE ZDRAVSTVO? to  mi placujemo? jooj tak sem jezna....

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
6.1.2009 10:01:34   
TinaV*
deja jaz sem sla enkrat tja pa nikoli vec...slikala sem se nevem ze vec zakaj ker je blo davno je reko ne se smejat...sem rekla a smo na pogrebu???
user posted image user posted image user posted image
jaz nosim v foto tabor...naredijo kak ces ....al pa slike kar prek neta dam razvit

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
6.1.2009 10:02:37   
TinaV*
mamamajča da se tebi odgorvorim...prinas bodo kasnice oz koline kaj vem kak vi to recete...pa kislo zelje in kuhan krompir....
nevem pa se kdaj...kak mi bo uspelo z bolnice prit

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
6.1.2009 10:03:37   
TinaV*
kje pa so danes morrak,tatly,barbynik,trezika,ada ???

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
6.1.2009 10:04:09   
TinaV*
komaj pridem pa nakracam ze skoraj za eno stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
6.1.2009 10:06:36   
petra *k
saj mi nebomo delali tistega koledarja, ki bi za vsak mesec bla slika. ena stran, pa na njen celo leto, pa to v okvir. mislim, da ma ceno za sliko okrog 5 eur. pa slika čist normalne velikosti. s  tem, da za aleševe bota obe gor, za mojo mamo pa boma samo tio slikala, če bo seveda šlo, ker je še premala, da bi sama se nekak držala. ve kera, če se da samo njo slikati pri hozjanu?
saj drugo leto boma sama šla, pa ne k hozjanu. bomo vidli kak bo gnes izpadlo pa vam javim. zaj pa jo grem  porihtam, da bo lepa. pa glih danes so se ji mogli opet toti mozoljčki pojavit,upam da bodo zginli počasi.

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost in služba: Ob teh znakih zaključ...
Preverite, kateri so tisti znaki, ob katerih je nujno, da se s svojim delodajalcem in ginekologom dogovorite za predčasn...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?