tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jana81, kako imaš sedaj Nejca, ko plazi, pod nadzorom?? Brina je ful hitra sploh mi ne uspe tako hitro polulat se in roke oprat, ko ona že iz najdaljšega kota dnevne prisurfa na hodnik - ni tako kratka razdalja skoraj teče po 4 in me je ful strah, da si kaj nardi, ko je ne vidim bomo res potrebovali stajico??? joj ne sprašuj, šla sem samo v kuhinjo flaško oprat, pa se mi je dvignu na kavč, in štbunknu na glavo, pa me ni bilo 2 sekunde, sam do kuhinje sem prišla...prenosno posteljico imava še kr pri tašči, ampak bo treba po njo, verjetno kr danes. Ej hiter je pa ful, jst ga dam rajš v hojicio, ker drugače vse dol zmeče, pa rože potrga, tak je pa v hojici in za mano hodi , ravn prej sva jabolka lupila, pa se skrivala okrog šanka (imam otok).. Drgač pa sem včasih na robu z živci, ko ga še preoblečt ne morem, pa ga morem včasih 3x v pol ure, ker kaka non stop. Prej sem ga razvila, pa mi je ušel, in se polulal na dekno na kavču.. joj to je blo podobno kot pri meni včeri, pazi, ker se hitro kaj naredi. men je blo bolj ko je samo ležal na trebuhu, sem šla na WC in ga najdla tam kjer sem ga pustila. to zdele je pa kriza ko kar gre po svoje tudi meni bi prav prišel kak dan mirovanja - kje so tisti časi?
|