|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: koliko gramov na dan-nujno!
8.1.2009 22:03:19   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

a je mogoče katera tehtala otroka prej ko je jedel pa pol?


NE!
ker so mi velepametne sestre to na vsak nacin hotle utupit user posted image .
Pa kaj mas otroka za tehtat, ce izgldaa zdrav in zadovoljen user posted image . Samo zato,da ena birokratka v knjizico napise, koliko se je zredil?


točno tako. Mi smo bili z našo nekje pri 3 tednih pri nadomestni P, ker so bili dopusti, in je tako paniko zagnala, ker se je zredila premalo, nekje 150 g na teden. Pa smo morali čez en teden spet na tehtanje in je v tistem času pridobila 200g, pa nas je potem pustila na miru. Ko smo prišli potem k naši P, pa je bila čist zadovoljna, je pridobila nekje 700 g na mesec, še sedaj tako pridobiva, pa je stara 6 mesecev. Sem res srečna, da imamo to P in ne tiste paničarke...


_____________________________

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: koliko gramov na dan-nujno!
8.1.2009 22:14:16   
Vrtnica79
Ajej punce, nehajte se obremenjevat in računat ker vas bo še bolj zmedlo. Tako so mene zjeb... pri prvi user posted image  ko sem jo morala v porodnišnici tehtat po vsakem dojenju. Čisto sem bila zmedena ker kao ni pojedla dovolj. Pa še mleko sploh prvi dan ni dosti teklo....... Potem pa sem doma delala po občutku. Bila je zadovoljna, previta, lepo je spala.......... torej lačna ni bila.

Zdaj pri 2 user posted image  pa sploh pomišljala nisem na vago. Nič ji ni manjkalo in je tudi lepo zrastla. Ima pa zdaj pri enem letu 8,5 kg pa ji nič ne manjka. Je pač bolj drobčkena (kot mamicauser posted image ). Rodila pa se je z 2860g.



_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?