blaža
|
Čer! Lih na hitro se javim. februarka za spremembo, meni je barva las všeč, pa frizura tudi. bamby, katastrofa. je treba pa res vse prebrat kar dobimo za podpisat, jaz sem dostikrat površna. No moj me je danes presenetil, ki je končal že ob 12.30 in sem se zapeljala do postojne malo potrgovinah. sem si par kosov oblačil kupla. od kar sem skinla 10 kg, sem si samo ene kavbojke kupla ene pa kar sama zožala , tako, da sem si zdej še ene kupla( nora sem na jeans), pa še eno belo srajčko z globokim dekoltejem, pa še en črn pulover, pa črne hlače. Moram bit lepa za v soboto. no frizer pa odpade, ki sem dovolj zapravla oz še bom v soboto, ko povabim kolegice ven. Če bi mela dinarčke bi šla še do frizerja, samo bo kar dovolj. Preden sem šla v postojno mi je pa moj zagrozil, da ne bi kej za otroke kupla. vedno se znajdem na otroškem oddelku in pol sebi nikoli ne kupim nič. Imate pa tam v Lj neprimerljivo boljše trgovine z tekstilom, tle je beda od bede, tako šlampasto zašito, da je joj. poceni, ma več niti ni vredno. no pa sej dokler ne začnem hodit v službo, ne rabim dosti elegantnih oblačil. Si bom že pol kej kupla. pa nekaj še imam, od takrat, ko sem delala v Krimu. mam pa vse bolj šprtno, ki sem na porodnišli, bolj jeans. no dovolj o mojih cotah.