Dream
|
No, vidim, da še nekatere še vedno podlagate pleničko pod glavico Mi ve katera povedat, kako dolgo naj bi se to počelo? Nekje sem slišala, da je podlaganje pametno, ker se s tem izgoneš temenic (čeprav smo jih mi vseeno staknili). Sama podlagam pleničko poid glavico tudi ko imam Matica na rokah. Kar naprej se namreč obrača, poleg tega pa še vedno poliva in imam tako vedno pri roki, če je potrebno kaj obrisat. In drage moje - crknil mi je sušilec. Besna sem ko vrag. Jutri moram poklicat na servis, pa da vidimo, kaj je sploh narobe. Vse mi posuši, vendar namesto da se voda zbira v posodi, gre v zrak., raje ne vprašajte, kako izlgeda kopalnic, mokra od stropa do tal in kako lepo je pogledati, ko ti kaplja iz ploščic Matic je po kopanju in obilnem obroku omagal, jaz pa še vedno čakam, če pride kmalu domov iz službe, sicer grem pod tuš in spat... Lepo spite in čim manj vstajanja vam želim. Jaz sem se tako razvadila, da celo noč spim, da bi mi bilo verjetno kar težko ponovno vstajati. Ampak bolje, da takoj potrkam, da ne bo to že to noč
|