bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: bamby Drugače pa moja pogodba isto govori kot tvoja, da je v vrtec sprejeta za šolsko leto 2008/2009 in z dnem 1.1.2009 začne otrok obiskovati vrtec, oziroma se mu prične računati rezervacija. In tisti VIII.odstavek mi pravi, da se otroka lahko vključi v vrtec le s potrdilom o njegovem zdravstvenem stanju, ki ga izda pediater (to mi je jasno). Meni sta šele sedaj podčartani besedici bolj jasni, ker to pri meni zdaj očitno izvajajo . človek ne more verjet... jaz sem potrdilo od pediatra dobila tako, da me je čakalo v mapi v ZD, ker naše zdravnice ni bilo. Zakaj se pa tako ne dogovoriš? Jaz moram prej še posvetovalnico naredit, da mi izdajo potrdilo . Pri nas je zdaj trenutno problem, ker imamo dve pediatrinji: ena dela posvetovalnice in je za predšolske otroke, ki pa je zdaj odsotna, ker je šla na operacijo, druga pa je za šolske otroke in mladino (ta je tudi najina osebna pediatrinja) Zdaj pa moram uno prvo čakat, da pride nazaj . Se vrne v ponedeljek. februarka, ful dobra sprememba ! Mi je všeč barva!!! mlavla, luštna je že Neža, ti si pa tudi že luštna mamica . Je trebušček že kar lep. Kdaj dobite novega člana? Maja? buggypod ... sem mogla it prav na google poiskat, kaj to je . Jah, ni kaj , sem pač blondinka . No, na naslednji strani sem videla, da si sama prilimala link. Drugače pa zelo dobra izbira, ti bo prav prišlo !!! Pri nas standard. Spali celo noč, Tim je pa še danes doma, da se še malo bolj pocajta!
|