Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sicer na drugačen način. Pa ko smo vsi na kupu, kar malo pozabi na to svojo sposobnost
. Ampak lani sem bila 3x v bolnici, od tega enkrat cel teden. In če mu ne bi mogla zaupat, bi me pobralo. Tako pa mi niti pomisliti ni bilo treba na to.
Ampak zdaj te večere, ko sem hodila moliti za st. ata, sem nalašč še malo posedela, tako da sem bila ziher, da spita, ko sem prišla. Ati ju v nulo porihta, je pa res, da moram mižati na kako oko - tam kaj politega, oblačila vse povprek na tleh v kopalnici, igračke razmetane... Ampak preveč malenkostna ne smem biti, super je moj M., danes se je vstal nekaj čez 5.00 in skupal enolončnico za vso žlahto (ki bo ves dan do pogreba zmrzovala v vežici - tako pa jim pogrejem in odnesem). Kapo dol!
Pa tud za štedilnikom je boljši od mene, če odmislim goro posode, ki jo pusti za sabo
Sploh pri vas Pikecpokec, me spominjaš na Jančikino familijo lani
No, kadar je prisoten in priseben ju oba kar sam porihta (kot je huanita rekla- na svoj način