boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 OK, ni mi jasno, zakaj so slikice tako majhne ko se jih odpre...Na kolko pikslov morm naštimat? claud, lepo, da si nas pršla pozdravit. Jutri pa fajn opravi na pregledu! Pol pa obvezno poročilo! Pa lahko nočko! boma, jst ga nimam, pa študiram, če ga čem nabavt. Sicer bom pa prej zmerla vlago v stanovanju, ker prevjo, da je najbujše, če je vlaga okoli 60%, in se potem odločla, al ga nabavim al ne. Kako kaj drugače? sunny... jaz mislim, da imamo full suho sobico, ker mi hčerka kašlja velikokrat ponoči... Tako, da bi ga imela... Sem pa slišala, da eni niso dobri, eni preglasni.. Tako, da moraš res pazit kaj kupiš ... cene pa so od 70-100 eurov... Jaz kr uredu, mal se težko pobiram stvari iz tal, ampak bo že... Oprano pripravljeno imam že vse, razen pajacka in imena za . Imam pa še en problem, ker vsi govorijo o žabicah, jaz pa nevem jaz nisem nikoli imela volnenih žabic za , imela sem samo tiste žabice, ki so iz bombaža... Zdaj sem pa v dilemi, kaj bom vzela s sabo v bolnišnico ali moram kupit volnene... pa ti? kako si?