Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Za otroka je lahko zelo zelo nevarno, saj so otroci v teh hojcah presenetljivo hitri in lahko se prevrnejo. Poleg tega pa hojica omogoča gibanje/hojo, za katero otrok še ni zrel. Otroci naj ne bi počeli ničesar, dokler sami tega fizično ne zmorejo. To pomeni, da se jih ne sme siliti v nobeno gibanje, če tega ne zmorejo sami. V to so vključene hojice in podobo, pa posedanje ob blazinah.... Jaz sem pri svojih otrocih te nasvete strogo upoštevala, pa čeprav sem bila na začetku zelo skeptična (saj ko imaš otročke je polno nasvetov o tem, da so pa drugi ob tem ali brez tega čisto lepo gor zrastli).
V njo je šel nekje pri pol leta,samo ni bil veliko v njej,tko zmerno raje več na tleh,pomoje pretirano lahko kaj škodi drugače pa ne.
Boste videle kako bo na koncu,ko se bo upiral..bo na eni strani ritka,tam nekje pod rebri pa noga.