Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca ma ja...mojstri niso prisli...jst sm pa zehala pa cakala ko nora... Dali, Najaa jst sm ze doma..home sweet home...nisem se imela priloznosti da vama recem hvala ker smo se dobile in da sem se ful fajn mela...Tija je pa itak en velik soncek..to pa se ze itak ve!!! kaj zdaj pocnete? kje ste? najaa a si sla na inekcijo? dali kak je stanovanje? ves bolj ko studiram bolj te poznam ..eheheheheh... mediuhec..sm hotla neki napisat pa sm pozabla kaj si sprasevala..ojej..sm pozabljiva.. tasa vidim ,da nadomescas spps....a se pripises zame +18kg in obseg 110... ja gremo s kilami gor..zdej pa sploh k sm doma same dobrote jedla ..ehehehehe lejca Lejca...no super, da si že na bolj toplem, čeprav verjamem, da so te pri nas predvsem razvajali. no...naslednjič se pa vidimo že z našimi otročički, pa boš lahko takoj pri meni na kavici. Saj sva ugotovili, da sva sosedi, heh. jah, svet je mejčken, ugotavljamo iz dneva v dan. Jah, ti ita mojstri pa res niso resni. Boš pa sedaj po kosilu odspala eno siesto... Uuu...kilce pa pridno pridobivaš...lepo...Moj parvi, da sej če ne kako bi pa nosle te naše male korenjake, če ne dobimo še mal zaloge gor...Me kr mal potolaži... Stanovanje...počasi napredujemo. Tako, da do naslednjič ko boš prišla bo že parajt . Ti bom že lahko skuhala kavico, pa na kak sprehod bomo šibnili za Savinjo. Bom lahko vsaj malo obnovila italijanščino. Bodi fajn in pridna...aja...pa fajni pralni stroj kupi. Ma glej tko, da je vsaj 6 kg (saj manjših najbrž sploh nimajo) sicer pa ne vem katere znamke imajo v ita. Indesti, Candy... Mi2 imava vse Gorenje, pa sva zadovoljna. No, sušilca imava še zapakiranega...sam bo kr kmal mogu zalaufat. Se vsake tolko kr mal zabediram, ker nimam še nič pripravljeno. No, tko je če rihtaš stanovanje od A do Ž in more bit vse perfect. Sej bo...se tolažim. Moj lubi se je z malim dogovoril, da ne bo nič prehitel, da se nama bo pridružil pravi čas, torej ko bo imel že vse pripravljno. Bomo videli kako bo ubogal atija. Sicer je pa naš ati multipraktik in bo kr sam naredil vso pohištvo u nulo...tko da splača mal dlje počakat.... No...zdej sem se pa razpisala... Zdej si grem pa kosilce pripravit. Makaronflajš z zajčkom...njami njami...
|