Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! Jaz pa se moram pohvalit, kljub kašlju naša mačka že tri dni spi kot top ponoči...zvečer je blo zdaj- pripisujem bolezni...problem zaspat ampak potem spanje od nekje desetih pol enajstih do osmigh...no včeraj celo do pol desetih... Je upanje vse tiste , ki se zbujate na vsakih 20 min pri nas so bli zobi in to slaba dva mesca, skoz jamranje pa prebujanje ...zdaj sta dva zunaj in je super...upam, samo da bo pri naslednjih manj tega Katy82- itak, da ti je Jana prav svetovala...treba jo je tako sprejet, sej jaz si isto govorim...tud mi ima kdaj probleme, pa druge tudi ...verjemi,ampak jaz osebno sem včasih tiho, pa si mislim...ne bom nič govorila...bo že boljše.... pa mine...pa itak da pride kaj novega pol...tole pitje ponoči pa bi jaz počasi čisto počasi ji dajala vedno manj...pa pač spet kako noč prewgurat, pa uspavat ne vem kolk krat nazaj...pa bo... Mene včasiih tudi kaj jezi, na primer zdaj ko je bla bogica je samo na rokah zaspala....včeraj sva šli vsakič v posteljico in sem vztrajala... ker tako pač ne gre....je jemrala pa hotla jokat, pa ni znala , pa sem jo vztrajno obračala na bok ,malo poč poč po riti pa božala in se je vdala, jaz pa trpela...ampak je treba vztrajat po moje, ko se nekaj odločiš, kaj pravitE? Inti - vse najboljše! za spanje. Ja upam, da maš prov, čeprov jest ne vem če se Gaja zbuja zarad zobkov, ker še nč ne kaže da bojo kmal. Upanje pa vseen ostaja ane Seveda ostaja .... zate... sej pri nas je tud blo že pred dvema mesecema tako... niti blizu niso bli,ampak jaz ne vem kaj bi blo druga...ker nikol se ni kaj druga izkazalo... zobki pa jih mučijo, ne samo tik preden izbijejo ven,ampak že dolgoooooo prej ko si utirajo pot.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|