Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ne vem al jo na tej strani kaj boli al kaj, upam, da je sam začasno, ponoči ni problema, čez dan pa noče jest, potem pa si spumpam in zamrznem, dela desna s polno paro
, vleče 2, 3 minute potem pa spusti, gleda na okoli, se začne pogovarjat, mogoče še enkrat povleče, pa spet gleda okoli. Na desni pa je normalno. Ni mi jasno, kaj jo je pičilo. Jaz sem pa mislila, da na levi nimam mleka. Sporoči prosim, če se bo pri vama kaj spremenilo. Mogoče pa so na poti zobki, pa jih čeljust (na desni strani) boli 
-6°
.
za seznam
.
. Ene pol kilce vam damo, več pa ne
, nočem imeti koščenega dojenčka
.
No, jaz sem kidala sneg, Rok je pa pred garažo v vozičku dremal.
Pol sem pa hotela še svoj avto v garažo zapeljat (sem ga včeraj zjutraj zunaj pustila in čisto pozabila na to), pa mi ni vžgal...
Upam samo, da sem sama kriva, da sem slučajno včeraj luči pozabila prižgane, pa je akumulator spraznilo... Sem kar slabe volje postala...