barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 nina7, ratalo mu je zje..bat slike verjetno tako, da je gor neko muziko pa kaj jaz vem kako sranje nalagal, pol pa ni blo več placa in je računalnik avtomatsko zgleda sam zbrisal, ne vem kak je to možno pa vseeno, natukla bi ga najrajši po prstih, kaj ma za šarit tam kje mu ni mesto, pa kr nekaj nalagat gor, kot da mam vrhunsko mašino madona!!! anitka sorry ampak mi živimo v takem šusu, ko pa mam cajt, ponavadi popoldan-proti večeru ko pride domov pa preživljamo kvaliteten čas skupaj, če ne gre kaj delat, pa tudi lubi se mi več ne kam lazit v tem mrazu. Vem da bi si mogla cajt vzet zase oz. za kako kavico, vendar po resnici povedano se še s prijateljicami vidimo ful malo. Obljubim da se bom nekak zorganizirala da se dobive, pa še ta avto ki je čez dan doma (od mojega atija) mu akomulator štrajka, pa ne da bi ga zamenjal Glede spanja pa itak nimam besed, čez dan je kul, spi 3x po pol urce do 45 minut, ponoči pa komaj uspavat, pol pa zbujanje z nekim čudnim jokom, pa čez dan se ukvarjat 100 na uro z njo, drugače je sitna... Saj bo minilo, to je edina tolažba ki jo še imam. Z posti pa ste ultra pridne, čestitke, mislim da ste-smo v vodstvu Če niso podatki prepisani se jih da rešit, četudi jih kao ni več.