špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, šoping tudi ni ravno moj hobi, je tudi moj zelo vesel Sej mata bit za kej vesela, sva pa tud mende edini dve... redki kot dinozavri !! Čaki, bom dala tole mojemu zvečer za prebrat, da bo znal ceniti, kar ima No, saj mi je sam priznal, da je bivša vzela njegovo kartico in znala v "šunku" spržiti pol (ne slabe!) plače... tilči za težko noč, ampak vidim, da ga res večinoma fantki fiksajo ponoči. Seveda so izjeme, ampak načeloma punčke spijo bolš ane ! IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha ej smo včasih smotani.... Kaj sem se zdele nasmejala , a veš, da sm si js celo nosečnost želela bandidos ice pa ga kr nekak nisem spila, pol sm pa enga, ko sem še dojila.. najbl hec je da mi sploh ni pasal !!! Pa super, da spite brez dojenja!! špelin@ tatarca sm pa js letos tolk pojedla, ko še nikol v življenju, glih zaradi odrekanja lansko leto . Jaz sem ga decembra 2x žrla po 2 dni zapored: za zajtrk, dopoldansko malico, popoldansko malico in večerjo **** pozdravlja te babysolza ! Ej a kera pozna tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057 Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje? Podobno zadevo sem imela pri veliki piki - sposojeno. Njej ni bilo zanimivo, je raje ob steni hodila
|