gajka
|
Evo, mi smo od pediatra. 3. pikice danes ni dobil, sva spet naročena naslednji četrtek. Rok še malo hrope in se morava čim več kopat, pa malo ga je treba silit na kašelj (da ga s prsti malo tolčeš po hrbtu ali pa z žličko dražiš po jezičku), pa tople oblogice na prsa... Glede kg me niso čisto nič kregali. Začeti morava tudi z glutenom (zakaj se zdaj po novem pa vsem tako mudi s tem ), ampak lepo počasi. Mi pa pediatrinja na vsem lepem reče, da se ji je kar zdelo, da je Rok ta dojenček, ki so mu tako grdo takrat kri vzeli, jih je direktor ZD očitno res vse obvestil o moji pritožbi. Pa preverjali so spet njegov razvoj (ja, rozine ni znal pobrat iz mize, pa kaj ), v sedečem položaju pa še pade kot snop . Najbolj mi je bilo pa čudno, ko ga je P dvignila pokonci in preverila, če kao poskuša poskakovat, zraven pa vpraša, če doma sicer kdaj ''poskakuje''. Ja, valjda, da ne, če pa tega doma ne delamo z njim, a bi mogli, ali kaj? In zdaj ga moramo počasi tudi doma začenjat vzpodbujat pri sedenju, poskakovanju itd. matejchi - podatki za seznam: Rok - 6m, 8490 g, 72 cm Pa 1. zobek je na svet pokukal 12.1.
< Sporočilo je popravil gajka -- 15.1.2009 14:21:30 >
|