|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 16.1.2009 6:56:59
|
|
|
|
skuštrana
|
Aloha... Javč, danes sem se vstala sredi noči..Jao. Janči, Liza je imela eno tako tečno fazo, mogoče bo tudi pri vas minilo...Mogoče je pa res lakota, ker moja 2 sta takrat ultra tečna (to imata po atiju )...Si dobila mail? Sem pa ugotovila, da stradam Arsena in sedaj ko mu dam zvečer full za jest - beri res full (kos kruha, jogurt. 2-3 keksa in še kaj zraven) potem mu ponoči ziza ne pade na pamet , se zbuja, ampak ni lačen...Zjutraj pa mora bit zajtrk takoj, ko odpre oči, drgač je ultra dretje... Drgač ni pri nas nič novega, no, novo je to jutranje vstajanje, ker hodi M vsako jutro ob 7 na bazen in mora Liza pred tem v vrtec, in se seveda joka, ker bi spala (pa je šla včeraj spat ob 7 h zvečer, ampak očitno še ni dovolj_). Ma, se bo že navadla... Smrčka in Žanekova ,vse naj z zamudo Janči, kako gre telovadba...Kdaj moraš dobit mengo?? Da malo navijamo, že dooolgoo nismo nič Jaz čakam da moja frendica rodi, pa nič. Mogoče bo danes kaj... Aja, včeraj je bil en full čuden dan, skoraj me je avto povozil,ko sem šla v vrtec...
|