Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, so meni tudi tako fletne. Si danes kaj bolje? Vidim, da se izcedek svetli in ni več panike. Za bolniško pa držim pesti, da jo boš lahko podaljšala.
Kar se pa morskih sadežov tiče se pa izogibaj tistih, ki so prečiščevalci, kot so školjke. Lignje ali pa morske ribe so pa za nosečnice priporočljive vsaj 1x tedensko, še posebej v zadnjih treh mesecih, zaradi Moega3 maščob.
boš videla. Držim pesti.
, smo samo dve celice pridelali
.
.Je tako zoprno,da komi hodim.Ampak dvomim da so jajčniki,ker me boli čisto za sramno kostjo.A je imela že katera take bolečine ali kaj podobnega?Je to normalno?Sem pa bila pred tednom in pol pri G,pa je rekla,da je vse o.k.,tako da ji nočem vsak teden pritežiti tja.
, še čakam, da našga fanta začutim in bom skor popolna