Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ryssa - vse najboljše za rojstni dan!

Je prav luštno zunaj.
. Jaša noče jesti. Samo dere se. Me skrbi, da bom s takim povpraševanjem mleko izgubila. Črpanje ne gre in ne gre, ponoči še lepo je, čez dan se pa dere in zvija. Upam da ne gremo po Gajkinih stopinjah. Brez zamere Gajka. Še vedno upam da je samo grlo.
Vedno, ko kaj takega slišim,da otrok odklanja dojenje in se dere in zvija nazaj, se spomnim na našo muko, ki je trajala en dober mesec... Pa takrat vedno upam, da drugim ne bo treba dat tega skoz, ker to res živce načenja...
Pa kot je Naty rekla, pod vročo vodo in probaj spumpat, bodi vztrajna, enkrat bo že steklo. Pa poskusi ga malo uspavat, da bo napol v spanju pojedel.
, samo zdaj tako mislim.
. Babe, kaj pa če prestavimo na petek
- meni bi tudi ful bolj ustrezal, ker moram tako v LJ pol 23tega.
Bo pa malo daljši ovinek od ZD do doma.
Ampak nikar me zdaj ne držite za besedo, ker je poudarek na mogoče...
Pa obračanje cifer ti zdaj ne bo prav nič pomagalo.
Jah, staramo se
.
Ko smo začeli z GH (riževa kašica in potem še malo zelenjave), se je stanje precej izboljšalo, čeprav ravno idealno ni. Je pa pravi balzam, glede na tisto krizo, ki smo jo imeli.
.
pa še najnovejša fotka :)
20.12
= sam/a se vsedem
= plazim se
= sam/a vstanem
= sam/a hodim