Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) in Jan (cofijana)
Zdej se oglaša in tud pospravt ne morem do konca.

, pa sebe v kopalke, pa vmes plačat, pa it do bazena, pa tam še kopalke gor, pa sebe stuširat, pa obroč gor, nato v vodo. v vodi mislim da smo bili enih 15-20 minut in je minilo res hitro. potem pa spet vse ponovno v obratnem vrstnem redu. no, potem sem si še privoščila kavo, tako da nisva šli kr direktno na mraz. Lani je blo zelo všeč, je uživala v vodi. Mislim, da bo drugič še meni bolj všeč, zdaj ko že vem, kako poteka in drugič bom manj prtljage vzela s sabo
Imamo košaro iz vozička, da v njej spi, pa obroč, hrano itd. Pa ji je tako hecno, ko gremo vsi trije v kabino, ki je taka tiny winny... Gužva skratka. Gremo prihodnji teden spet -moram do 2.2. ponucat kupone, ki sem jih dobila v porodnišnici. Spi pa enkrat vmes obvezno kakšno urco, tako da gresta lahko ati in mami izmenično v savno...
špilala karte. PA vinčeka pila.