blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Taj, dobro ti stoji ta kombinezon. Evo mi trije smo prispeli domov, Blaž se rihta z mojim za spat, Matija pa pride kasneje z enim sosedom, ko je tudi na RD in jih bo šel njegov tatko iskat. No jutri pa pohajat v Kp. Pina te pokličem ko pridem in bom v Kp. Drugače smo fajn. Prej sem pojedla še kos štrudlja, da sem sita da niti dihat ne morem. Lillchi, kako se pa reče ko mali delajo zobke? kako se reče po vaše? No glede spanja, pa glede zvijanja ko so bli mali. moja dva sta imela oba popkovno kilo in je bil vseeno red za spat. Je blo pa precej hudo z Matijo. Cel drugi mesec je jokal katastrofa. jaz nisem vedla kaj naj delam z njim. Pa sami smo bli, da bi mi ga kdo vsaj malo počuval. cel dan se je drl. Res grozno. Blaž pa od kar smo prišli iz porodnišnice, je spuščal neke čudne zvoke. pol smo ugotovili, da se kar naprej napenja. itak, da je pol še on trefu popkovno kilo. No Hb, se je hitro povlekla nazaj, ki je bil gimnastičar. Ampak nobenega namena nimam pametovat glede metod spanja, pa uspavanja,... Ker jatz lahko samo rečem, da imam srečo, da mi tako spita. No matija je zdej že velik. Res je tudi avtoriteta in vzgoja, ma je vseeno zeloo odvisno od otroka do otroka in itak, da se vsaka mama trudi narediti najboljše. Itak, da se vsi še učimo in brezveze je da nekdo reče, ja to se pa tako in tako nardi, pa je rešeno. No naj povem, da je z spanjem po drugem letu boljše. Vsi zobi prilezejo ven in pol res naj ne bi imeli razloga za zbujanje. Vsaj pri Matiji je blo tako. jaz pomislim na igarajmo se zobozdravnike.k da iz gline zobke delaš. mi rečemo, da jim zobki rastejo itak da jim tudi ne rastejo več, ampak jim samo ven hodijo. a majo obute štumfke ABS? kaj pa? a jim lezejo? A prebijajo? A vun hodjo?