caligula
|
Koliko vas berem, vaši tudi gredo precej pozno spat. Ampak, to kar moja dela zadnje čase, pa je že višek. Včeraj ob polnoči, predvčeraj ob 23.30, vsak dan malo pozneje. Pa noče pa noče prej zaspati. Čez dan samo malo zadrema vsake dve ure, edino po sprehodu pa spi tri ali celo štiri ure skupaj. Zvečer po kopanju pa kar naenkrat oživi, nič več nismo zaspani in potem borba do polnoči! Pa mislim, da vse delava pravilno - po kopanju ugasneva luči, stišava TV, vse je tiho, se uspavamo, malo nosimo, potihem pogovarjamo, pa nič... Me skrbi, kaj bo nocoj! Prej je zaspala normalno tam nekje ob 10.00, saj je imela krče in je bila tako zmatrana od joka, da je zaspala. Zdaj pa krčev več nima (smo zamenjali hrano), kar je super , ampak po drugi strani pa zdaj spet noče zaspati. jaz nikoli nisem prakticirala tišine... zaspi pa vsak večer med 22-23 uro. sleepy wrap... luna8..me veseli da sem ti pomagala, žal sem danes spet imela tako poln dan da mi ni uspelo fotkanje. glede nošenja...jaz ga nosim skupaj nogice ker je mraz da mu je topleje, sem pa ga enkrat že povezala narazen nogice sam takrat je bil sonček pa takrat sem ga nosila navpično zdaj pa mi po tem minusu se zdi da mu bolj odgovarja vodoravno pa cel zavit.