Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tudi slab, vendar se celi počasi. Upam, da jaz in Petja nič ne stakneva.
...no danes smo ga dobili nazaj ...jupi...sicer bolj površno prebrala pa saj ni skoraj nič posebnega
V nosek ji vsak dan kapljam fiziološko, ampak ni nič boljše. Nekje pa sem zasledila, da izpirate nosek s fiziološko. Kako pa to naredite?
Se mi pa zdi, da je z vsakim tednom napredek, ki se ful vidi. Kar naenkrat bo shodila... me je kr groza - tak hitro bo minilo tole leto porodniške... ane? Ima še katera tak občutek? Komaj smo praznovali novo leto, pa smo že v drugi polovici januarja. Šiba čas, šiba...
. Ja, posledično sem bila prikovana na kauč, posteljo in previjalno....še na wc je blo težko it. Da ne govorim, kako "prijetne" so bile noči
. Na srečo je že bolje in smo danes spali od 23-7 zjutraj
.
tudi gredo precej pozno spat. Ampak, to kar moja dela zadnje čase, pa je že višek. Včeraj ob polnoči, predvčeraj ob 23.30, vsak dan malo pozneje. Pa noče pa noče prej zaspati. Čez dan samo malo zadrema vsake dve ure, edino po sprehodu pa spi tri ali celo štiri ure skupaj. Zvečer po kopanju pa kar naenkrat oživi, nič več nismo zaspani in potem borba do polnoči! Pa mislim, da vse delava pravilno - po kopanju ugasneva luči, stišava TV, vse je tiho, se uspavamo, malo nosimo, potihem pogovarjamo, pa nič...
noter kot novorojenčke, torej z nogicami skupaj, ali že narazen? Jaz si jo poskušam noter namontirat, pa mi nikakor ne rata, mi je skor mal predolga