blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata meti: sej se mi je zdel ja. sem te hotla že klicat včeri glede tega nam tud kožica nikamor ne gre, sam mam raj operacijo - pa vem da jih pol boli ko hudič, kot da jaz kej sama preveč ordiniram tam dol se ne čutim glih kompetentno, da bi sama to urejala. ajdi na temo umivanja - pa še to mi je babca rekla, da se nič ne sme na silo vlečt in se strinjam... očitno se jim že tud sama zatrga brez da kej "pomagamo" jaz se pa ne strinjam s tem. če se le da, ne bi želela, da gresta na operacijo za to kožico. Matija se ji mogoče izogne. Ima pa delno fimozo in bo šlo z vajo in kremico. Upam, da jo spravimo čez. No Blaž ine pa totalno Fimozo, vsaj kar jaz vidim. Zdej pri enem letu, ko mamo sistematski, bom spet povedala, da mu pregleda. po moje bo treba na operacijo, da to rešimo. In če se res ne bo dalo drugače rešit, bi raje da to rešimo edokler je majhen. Drugače pa jaz nisem takoj za operacijo. Je pa res katastrofa s temi lulčki. Pa kolko fantkov to ma. Fulll. No sej meni je tudi skrajno neprijetno kej tam dol tikat, je pa Matija že velik in ve kako in kaj ter sam vadi. Ima kremo prav za to in potisne kožico 10-20x dol počasi, pa toliko, da malo zaboli. Taka mamo navodila. Je res skrajno zoprno, ma drugače ne gre. kirurški poseg v telo, pa čeprav je le kožica, je pa ... ne vem no. če je sila, ja, če ne pa jaz ne bi tega želela. Še dobro da nimam moža muslimanske vere, ki bi se stepla glede kožice. Pa ne zamerit tisti, ki ste te vere.
< Sporočilo je popravil blaža -- 19.1.2009 11:15:46 >