Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči SS...hvala za vprašanje S Tilnom sva skoraj cel dan počivala,no,jaz sem spala pol ure.Ob 2. mi je pa zakuhal,pa začel prav močno kašljati,da se je že kar davil in smo šli k P.Pljučka, grlo in ušeska so ok.,predpisala nama je inhalacije s fiziološko.Še dobro,da mi je zadnjič Anitka zrihtala inhalator,da imava vsake 4-5 ur inhalacije. Upam,da se ne bo kaj naprej razvilo,bom pa jutri klicala od Tilna P,da se naročiva na kontrolo čez 3 dni,ker danes sva šla k eni drugi P,ker naša je bila dopoldne.Pa je bil ful ok,vse lepo razložila, pregledala.Ljudje so jamrali zunaj,koliko časa morajo čakati,ampak se je pa P čisto posvetila,lahko si vse razložil,vse je vprašala Tilči bi bila raje, da inhalatorja ne bi rabila, ampak če pa že morata, sem vesela, da sem ti lahko pomagala. Upam, da se čimprej pozdravita. A torej inhalirata samo s fiziološko. Koliko le-te pa daš v eni rundi notri?