Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. In ker to ni dovolj, smo imeli potem še eno uro vokalne spremljave na najvišji frekvenci in na polni glasnosti. Vasja je vrgel cel blok pokonci. Jaz ne vem, kaj je s tem otrokom, no
. Čisto se mu je zmešalo, čisto. Danes sva z Joejem samo še brez besed obsedela in gledala v prazno. Ne veva več, kaj naj. 
za velikega fanta - zdej pa sam še vztrajnost mamici, da bo obveljala tvoja in bo spal v svoji postli.
Mi imamo oba že kr lep čas v tavečjih postlah pa je bilo en čas kr dost tegala laufanja ponoči. No zdej pa noben več ne upa ponoč ven, ampak pokličeta, če kaj rabita.
Moje sožalje!
!
zdej se nej pa počasi neha no, to je ful hudo za brat, da se vas takle smola drži
, ne moreš verjet.
. Strgal je eno knjigo - na prafaktorje, z lončkom je tolkel po steni, tko da se je krasno odluščil omet, marelični cmoki so pri kosilu kr frčali naokrog.... mislim, ej! Jančika, sem se kr na tebe spomnila
.
. Me pa zanima tale jaka formula
. Čestitam ob obletnici!
super za blaženje krčev in tja do 6 mesecev (za mojga), zdej pa šparamo za
št. 2