Pšemek
|
laknerš - naša se pa ne mara slikat. Vsakič jo zagleda fotoaparat, otrpne. Prej se smeje, pogovarja... ko kdo pride blizu s fotoaparatom ali mobitelm pa kot da bi jo odrezal mbd - mi smo tut imel včerej jok med kopanjem in po njem. Že preden je šla v vodo je začela tečkati. Je bila že fejst zaspana pa lačna, zato tak halo. stolček za hranjenje mi že mamo, so nam ga posodili, sam jaz je še ne mislim notri dajati. Je ta ležalnik, ki ga imamo kar super tudi za kasneje, za začetke hranjenja, ker se da spreminjat naklon naslona. likanje - jaz plenice še vedno likam, ker so precej zmečkane iz sušilca, cunjice pa mogoče kakih 14 dni ne več. slinjenje - tudi naša se ful slini, pa balončke piha, slinčkov pa še nisem uvedla. Zaenkrat ji še z bombažno krpico brišem, če se bo pa še več slinila, bom pa tut slinčke uporabla. In sploh ne dvomim v to, da ne bi bila srčkana. Vsi naši so tako ali tako najbolj srčkani na svetu! Lovely itak da bo v petek pri P vse OK, boš videla! potne nogice ima naša takrat, ko ima obute ene copatke, ki so čist iz umetnega materiala. Ko ima volnene ni nič potna. Sam ma une copatke ful rada ker cingljajo in si pol ful nogice ogleduje in se igra z njimi. Tko da ji še vedno tudi tiste gor dajem. Sem ugotovila, da moram mal večkrat pisat, ker ste take čveke, da moram cele romane napisat, če želim vsem naenkrat odgovorit. Nejka je pa danes neki tečna oz. skos išče mojo pozornost in se moram skos z njo ukvarjat. Tko da sem tale post pisala vsaj 45 min. Zdele je pa mal zaspančkala pri meni v naročju, da sem lahko dokončala.