misar
|
no ja sam moj otrok vstaja že ob 5:30h ...no ni sile, je to noč kar super prespala, glede na poln nosek. sva ji z mojim v posteljici jogi na eni strani podložila s fascikli, da bi lažje spala. no do enih je spala super, se ji res ni nič mašil nos, potem pa je frajla začela spat z nogami v luft, pa glavo navzdol, pa sem jo ene dvakrat šla obrnit, ker se ji je valjda spet nos mašil, pa se je nazaj navzdol obračala ni in ni hotela spat z nogami dol, pa glavo navzgor. no potem sem bla sita tega obračanja, sem jo k seb v posteljo vzela, pa je dobr spala do 4, pol je mela pa do konca zabassan nos, pa ništa više od spanja, sem mogla vsake 3 minutke dudo vturavat, čiščenje sred noči, bi jo pa itak u iber razkurilo...tko da, bo že a ne od mojega učenja za izpit je sam še u ostal, tko, da upam, da se kmal pozdravimo, da gremo spet v varstvo, da do 2.2. končno kaj v glavo spravim, pa da skinem ta predzadnji izpit s ku*** nič, grem zdele kavico do konca spit, pa mal za nazaj prečekirat, če bo madam dovolila. se že neki buni