|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
21.1.2009 22:06:56   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Saj Vana pride kmalu za Zalo user posted image počakaj še malo pa bo tvoja tut začela z takimi izpadi, saj so vsi isti user posted image
A L. pa nikoli ni bila trmasta in ipična?

Ja, saj že tudi zdaj pokaže svojo trmouser posted image .

In L je bila tudi kdaj pa kdaj izpade. Ampak če smo pa kam šli- trgovina, zdravnik, obiski,.... pa je bila vedno pridna in bila polek mene čisto tiho kot miškauser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.1.2009 22:09:41   
Vrtnica79
Zdaj pa grem gledat na A Kanalu mlade mamice. Uffff, nemoreš verjet kaj se vse dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.1.2009 22:10:25   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Zdaj pa grem gledat na A Kanalu mlade mamice. Uffff, nemoreš verjet kaj se vse dogajauser posted image user posted image user posted image

Jaz tut to gledam.
Pa boma pol kako rekli na to temo user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1403
21.1.2009 22:10:36   
liju
Alo babike!
Malo da vas pozdravimuser posted image , se me še sploh spomnite?user posted image
Nisem nič kaj ekstra brala mazaj, vidim pa da imamo novo matcar dobrodošla in user posted image user posted image user posted image za tretjo nosečnost.
Kak ste kaj ostale? Sončki zdravi?
Saraya, tebe pa bom kar malo skregala, se nič ne javišuser posted image . Kak sta kaj mali2? Pa šola?Ti laufa?

Nič, grem malo še k julijkam pogledatuser posted image

Lepo bodite in upam, da bomo lahko kmalu šetale z vozički v lepšem vremenu, ker drugače bom počasi znorelauser posted image

nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
21.1.2009 22:32:49   
botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Jaz tut to gledam.
Pa boma pol kako rekli na to temo user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi to gledam in jem čips po 100-ih letih s pekočim čilijem in papriko. Joj kako bom žejna. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
21.1.2009 22:42:00   
Pandica
Jaz pa jem ta veliko 200g Milko z rižem, njami user posted image  user posted image  user posted image  

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
21.1.2009 22:42:46   
Pandica
botrca, Vrtnica79   kje sta, da malo pokomentiramo oddajo? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
21.1.2009 22:46:13   
botrca
No in kaj rečeš na to Pandica?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
21.1.2009 22:47:26   
botrca
Mene pa jezik od čipsa že tako peče, ampak še kar jem in jem...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
21.1.2009 22:50:12   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Žalostno, kako se mamice lahko tako obnašajo do svojih otrok, pa naj bodo najstnice / mlade gor ali dol...in pol so že ene še drugič noseče, o moj bog user posted image   bogi otroci...
So pa se mi zdele one "delavke"  super, bi jo jaz tut včasih potrebovala, da bi me malo pomirla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
21.1.2009 22:51:15   
Pandica

Mene pa jezik od čipsa že tako peče, ampak še kar jem in jem...user posted image

Jaz se tut še bašem z Milko in se zgleda še bom dokler je nebo zmanjkalo user posted image polovico je že itak ni več user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
21.1.2009 23:09:16   
botrca

Žalostno, kako se mamice lahko tako obnašajo do svojih otrok, pa naj bodo najstnice / mlade gor ali dol...in pol so že ene še drugič noseče, o moj bog user posted image   bogi otroci...
So pa se mi zdele one "delavke"  super, bi jo jaz tut včasih potrebovala, da bi me malo pomirla user posted image user posted image user posted image

se popolnoma strinjam s tabo

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
21.1.2009 23:10:17   
botrca

Jaz se tut še bašem z Milko in se zgleda še bom dokler je nebo zmanjkalo user posted image polovico je že itak ni več user posted image

jaz sem začela jest zvečer odkar sem na rr in poznam tebe ki mi vedno lušte delašuser posted image , me je pa zelo težko prepričat

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
21.1.2009 23:11:15   
botrca
Grem zdaj spat, ker moram jutri zgodaj vstat imava z Janom UZ sečil. Javim kako je bilo.

papa...user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
21.1.2009 23:12:10   
Pandica

jaz sem začela jest zvečer odkar sem na rr in poznam tebe ki mi vedno lušte delašuser posted image , me je pa zelo težko prepričat

Ja, ja, zdaj sem pa vse jaz kriva ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
21.1.2009 23:13:11   
Pandica

imava z Janom UZ sečil.

Vredu zrihtajta user posted image
Pa javi kako je bilo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
22.1.2009 0:14:49   
Pandica

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
22.1.2009 7:28:04   
matcar
user posted image
Dobro jutro vsem skupaj in ena dobra kava naj vas okrepi. Mene je že.
Sem zvečer zatajila, je bilo malo več dela z Maksom, pa tv,itd.
Sem bila že čisto hin.
Botrca, upam, da boš porihtala vse, da bo z Janom vse ok. Držim pesti, pa javi, kako je bilo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
22.1.2009 8:59:08   
arabela*
dobro jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
22.1.2009 9:00:42   
arabela*

botrca, Vrtnica79   kje sta, da malo pokomentiramo oddajo? user posted image

jaz sem tud zjalauser posted image
ja mlade mamice,nepripravljene na otroke,po eni strani jih raszumem,po drugi strani pa obsojam....

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
22.1.2009 9:15:49   
Vrtnica79
Dobro jutro, matcar hvala za kavicouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
22.1.2009 9:21:26   
Vrtnica79

da malo pokomentiramo oddajo? 

Bom samo rekla bogi otroci ki niso nič krivi. Ja, skrajno neodgovorno pa je tudi to da so bile ene že spet noseče.

Pa ona mi je ostala v spominu ko je imela 10. mes. fantka in je bila znova noseča. Malega sploh ni hotela hranit, je rekla da bi tako sam že moral znatuser posted image user posted image  Mislim......... pol pa je raje šla na čik.................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
22.1.2009 9:29:51   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: liju

Lepo bodite in upam, da bomo lahko kmalu šetale z vozički v lepšem vremenu, ker drugače bom počasi znorelauser posted image

Jaaaaaaa, tudi jaz komaj čakam lepše vremeuser posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
22.1.2009 9:34:52   
arabela*
...danes pa grem na sprehod,upam da nebo dež.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1424
22.1.2009 9:39:54   
Vrtnica79
Jaz sem tudi včeraj bila v dežju, danes pa tudi grem. Kdaj greš venuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

prilagojeno mleko
petra123

Katero prilagojeno mleko uporabljate?

aptamil (41%)

milumil (4%)

hipp (10%)

novalec (18%)

drugo (28%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!