Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ko sma midva urejala stanovanje, sma si kopalnico zrihtala glih tolk, da je bla funkcionalna. mela sma vse, sam nisma pa gledla na kombinacije, pa fensi pohištvo... sma mela bolj malo dinarčkov. zdej boma pa drugo kopalnico rihtala, sem pa rekla, da jo je treba ornk zrihtat, ne pa da bo treba čez 3,4 leta spet menjevat opremo. Želim ti, da boš našla tako pohištvo in opremo, ki ti bo všeč, ker je res škoda delat samo za par let. Midva sva dobila ploščice dosti ugodno, ker so bile v akciji, ampak so bile pa bordure svinjsko drage, da o banji ne govorim,.... Ampak sva si rekla, da si itak rihtava za dalj časa, tako da mi sedaj ni žal dinarčkov Midva sva dala kar precej za omarico z umivalnikom pa raje ne omenjam kakšen poden od podna je. Imamo jo 3 leta pa se lak lušči. Naslednjič jo dam delat po meri, ker me bo isto stala saj poznamo enega mizarja, pa še kvalitetna bo. U tudi mene je omarica z umivalnikom skrbela koliko bo stala. Pol sva jo pa ravno v barvni kombinaciji dobila, tako kot so ploščice v kopalnici (modro-bela) v lesnini v akciji, tako da sva dala takrat dobrih 50.000 SIT takratnjega denarja pa mi je ful všeč, ker ima velik umivalnik, ravno tak kot sem si ga želela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|