|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
20.1.2009 10:26:24   
beba75
zarja1 hvala ti za te besede!!!!!!!!! Si me kar v boljšo voljo spravilauser posted image user posted image .

Kak si pa kaj ti. Dobra si da še lahko po vsem tem še nas druge spravljaš v dobro voljo. Si pa res " zlata ", naj te žalost čimprej mine, naj bodo dnevi do novega postopka čim bolj razburljivi z čim več dogajanja( lepega) in že bo tukaj september ko boš ponovno v akciji.

Ja tassi javi se!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 826
20.1.2009 12:22:28   
zarja1
PIKOVITKA se je zbudila. Sporoča, da je pridelala 17 celic user posted image  user posted image  user posted image . ET naj bi bil v nedeljo 25.01.
Pravi, da je narkoza zakon, da so v MB full prijazni in da je zdele dobila še kosilce user posted image
Pikovitka srce naj se lepo oplodijo in razvijajo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in te v nedeljo počakajo krasne blastociste user posted image
Pikovitka še tu!!!!! BRAVO PUPA!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 827
20.1.2009 12:55:09   
talika81
pikovit, user posted image   zate, si zelo dobra kokoška ...

zdaj pa bomo še bolj močno user posted image da boš res imela čimlepše blastociste ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 828
20.1.2009 15:17:17   
miklarom
pikovit -user posted image user posted image user posted image user posted image navijam še naprej do nedelje in potem do velikegaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 829
20.1.2009 17:11:25   
tassi1
Evo, še moje poročilo: Prvo sem povedala za mojo nesrečno štorijo v celjski bolnici- so mi rekli, Ok!- gremo dalje user posted image user posted image user posted image , pol sem pa imela UZ in Dr. Gavričeva je bila zadovoljna z mano- endometrij 4, poliklov :0 user posted image user posted image . Pol sem se pa načakala pri sestri Mariji, sm pa dobila prvo špikico gonala in to 4 ampule prve tri dni user posted image , pol pa po tri ampule. Naslednji    2 Uz 26.1.09 ob 13.00!!
Ker sem v kratkem postopku, pričakujem, da bom imela punkcijo že naslednji teden!

PIkovitka- res si prava kokoška!! Naj bodo celice polne in naj te pričaka v nedeljo kup otročkovuser posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 830
20.1.2009 17:24:01   
zarja1
Tassi še tukaj!!!!!!! Naj bo uspešen!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 831
20.1.2009 18:43:29   
beba75
tassi tudi jaz držim pesti za tebe, da boš imela čim več foliklovuser posted image !!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 832
20.1.2009 18:51:30   
talika81
tassi1, še zate bomo močno, močno user posted image  in držali pesti, da bi tokrat ratalo ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.1.2009 19:57:18   
miklarom
tassi1 - tudi jaz močno navijam zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 834
20.1.2009 19:59:28   
tassi1
babe žabe, hvala vam vsem za podporo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer vsem

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 835
20.1.2009 20:03:12   
miklarom
tassi1 - dej mi povej kak je ta tvoj kratki postopek, koliko časa si jedla tablete , kdaj si jih začela,in kako dolgo ti že vse skupaj traja. ker meni je dr. Kovačeva rekla, da ko dobim pošto, se bo potek takoj začelo, zdaj pa ne vem a bo mene tudi dala v kratki postopek ali dolgi.

še enkrat user posted image user posted image zate, da bo vse uspešno in brž postaneš srečkauser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 836
21.1.2009 6:01:20   
tassi1
miklarom: femoden tabletke sem začela jest po M v novembru-23.11.08. do 15.1.2009, sedaj 20.1. sem pa imela 1 UZ. Ker je stanje bilo v redu( nič foliklov in tanka sluznica) so mi dali GONAL F: prve tri dni 4 ampule, pol tri dni pa po tri ampule. Naslednji UZ imam v ponedeljek:26.1.,pol tam mi pa bodo povedali koliko so folikli zrasli in kako dolgo še moram dobiti gonal- pol mi dajo zraven tudi CETROTIDE injekcijo, in to je to!
Tako da drug teden imam že punkcijo, in v kratkem postopku dobiš največ 14 injekcij, pol si pa že na koncu!! in pol se čaka, čaka , pa še čaka in upa na en velik user posted image user posted image user posted image user posted image

Povej kako si?Uf, ti zavidam , da gresta na smučanje- men bi tud pasalo it na  odmor user posted image user posted image
Beba- pozdravi se že končno!! Veš men je pred leti en bioenergetik iz Jesenic rekel, da bom mami pred svojim 37 letom, ampak z pomočjo umetne oploditve in ker sem sedaj 35 in 7 mesecev- čakam in upam še bolj močno! user posted image user posted image
Zarja- ful si faca user posted image
nič, babike, grem si dat špikico, pol pa kužko napapat, pa tuš, pa služba,  papa

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 837
21.1.2009 9:28:14   
miklarom
tassi1- full ti hvala za podatke in opis poteka. moram pa vam vsem povedat veselo novico
pravkar sem dobila pošto iz MB in imam razgovor že 27.1.2009 ob 10.15 kar sem fulllllll vesela, sicer bom morala iti vmes iz Rogle v Maribor a nič zato samo da se mi bo  začelo.
tassi kdaj že začneš jesti tablete koliki dam M.

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 838
21.1.2009 9:35:50   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pravkar sem dobila pošto iz MB in imam razgovor že 27.1.2009 ob 10.15 kar sem fulllllll vesela, sicer bom morala iti vmes iz Rogle v Maribor a nič zato samo da se mi bo  začelo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 839
21.1.2009 10:08:43   
talika81
jjjeeee, miklarom je pa dobila pošto! user posted image   user posted image   user posted image

bejba, to je že naslednji torek ... vidiš, da je kmalu minil čas, ko si čakala na pošto?

zdaj pa le veselo naprej ...

še za eno bomo navijale!!

jupi ...

user posted image  

< Sporočilo je popravil talika81 -- 21.1.2009 10:09:04 >

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 840
21.1.2009 10:09:50   
pikovit
Heeeej,

dobro jutrouser posted image me je narkoza poležala v posteljo do sedajuser posted image .Punce vse kar lahko rečem,so same pohvale,pohvale in pohvale.Če bi vedela,bi že od samega začetka hodila v MB.

Kot vidim,vam je moja Zarči napisala kakšen pridelek smo imeli.Kar veliko.Govorilo se je pa o 8 komadih.Zdej bodi pa pametenuser posted image .Upam,da bo kaj blastocist.Srčno upam.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 841
21.1.2009 10:10:44   
pikovit
Tassi bravo za štartuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 842
21.1.2009 10:11:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

jjjeeee, miklarom je pa dobila pošto! user posted image   user posted image   user posted image

Suuuuuper Miklarom,evo akcija je pred vratiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 843
21.1.2009 10:15:33   
miklarom
hvala punce za navijanje, sem poa res zelooooo vesela, da sem dobila, čeprav mi je rekla šele čez en mesec so me sedaj prav presenetli, upam tudi da mi bo čez cel pšostopek šlo vredu in da na koncu tudi le
ugledamuser posted image user posted image

pikovit - bravo zate in naprej navijam

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 844
21.1.2009 10:50:31   
zarja1
Miklarom bravo!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 845
21.1.2009 11:18:23   
mala81
pikovit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa naj dajo vse od sebe in pokažejo kaj znajo!!!

miklarom user posted image user posted image user posted image . Sem bla zlo vesela, ko sem prebrala, da si končno dobila tole težko pričakovano pošto.

tassi user posted image user posted image user posted image user posted image . Naj bo tale postopek zelo uspešen.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 846
22.1.2009 13:55:14   
talika81
borke moje, kako ste kaj?

tassi1, pikovit, kako se držita?

pikovit, a že nestrpno pričakuješ transfer? močno držim pesti, da bi ratalo v tem poskusus ...

tassi1, kako se ti kaj držiš? si že zdaj vsaj kolker tolko zdrava?

miklarom, še malo, pa greš na dopust ... njabrž se že kr fejst veseliš, a ne?

september1, kako si ti kaj? kako je blo na počitnicah v konjicah? zarja1, upam, da je pri tebi krvavite ponehala in da si zdaj že kolker tolko vredu ...

eva ana, kje si ti kaj? se nič ne javiš, kako si kaj, naša srečka user posted image ?

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 847
22.1.2009 19:53:01   
tassi1
Miklarom- dobiš v ambulanti en list, gor je pa po datumih napisana shema jemanja femodena glede na to, kdaj dobiš user posted image . Tabletke se pa jemlje 7 dan po user posted image , pa do datuma, ki ga imaš napisanega!!Pol pa imaš 1 Uz v  MB. in tam ti pol dajo terapijo- injekcije. Še kaj?user posted image user posted image

Si pa ful neučakana, a ne? Sej vem , sem jest tudi komaj čakala na začetek postopkauser posted image user posted image
Bubane babe žabe, ste kaj boljše? Menda v Savinjski dolini pomaga dost user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se pravkar matram s pivom user posted image user posted image , pomaga pri rasti foliklov!!Bljek,bljek user posted image user posted image
lep večer

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 848
22.1.2009 19:59:01   
miklarom
tassi1- hvala ti za odgovor, sej približno sem vedela kako sam sem že pozabla kak dolg to traja. ja,ja res sem že full neučakanauser posted image . in ti si kaj boljše. piješ pivo - nazdravjeuser posted image

talika81 - ja res je še samo juter delam pol pa ŠCCCCCCCC NA DOPUSTuser posted image  

ZARJA1 - moja lubika kako si mi kaj ti, upam da se ti počasi umirja krvavite, in da si že malo boljše.

< Sporočilo je popravil miklarom -- 22.1.2009 20:01:03 >

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 849
22.1.2009 20:09:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
ZARJA1 - moja lubika kako si mi kaj ti, upam da se ti počasi umirja krvavite, in da si že malo boljše.

Miklarom jaz sem iz dneva v dan boljše. Krvavim še čist malo, zbada me še od časa do časa.....V ponedeljek grem spet merit hcg in zdaj res upam, da bo 0. Drugač si pa že poletni dopust planiram, mi Gigi pomaga.

Komaj čaka tvoj postopek!!!!!!!! Bom navijala kot nora!!!!!! Tu in na konzervicah!!!!!

Pa za Tassi tu in na ivfovkah!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Firma hladilnika
10ka

Od katere firme hladilnik bi najraje kupili? Prosim tudi za komentar, če katere od možnih firm res ne bi priporočili (zaradi slabe izkušnje).

Bosch (45%)

Candy (16%)

Electrolux (27%)

Indesit (3%)

Matrix (2%)

ZANUSSI (8%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!