Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Živjo čvekice, evo spet en ta brzinski komentar na vse vaše poste, upam da mi rata najprej pa Alji vse najboljše za obmesečnico Ojej, ****, to je pa kr mal huda, samo 1 urco spat, upam da se kmalu odpočiješ .... a tudi Manca ga je sračkala ponoč ....pa Gregi tudi ....joj kdaj bodo naši frocki kaj več spali oz. vsaj neprekinjeno spali nekaj časa....Gregi je pa pomahal , moj tega še ne zna....uffff Svojeglava, te čist razumem, da si panična, a si jo peljala h P? ....o pa dojit se bosta počas nehali , ne bit žalostna preveč .... ej, jest grem v službo že čez 8 dni .... ooo mafi izkorišča prosti čas , tko se dela bejbi ....Tilen je pa že malce boljši , so pomagale dobre misli in pozitivna energija .... špelin@ je spet jezna...na kaj se nanaša tvoj gnev? ta člen je dolg.... ajaaaa, sobivanje z otrokom starim do 5 let ....škoda zate da si mogla plačat .... Jana je bla spet pridna .... nio je možek počastil z nočnimi hudimi vonjavami .... ja, to je tako obdobje ko se otroci bojijo nepoznanih ljudi...saj kar hitro mine ....katy kaj so to sonno kapljice ?....aha, sem že vidla...bomo sprobali...pa za spanje....malo pa bi blo dobro odvadit tepeža, samo nimam ideje kako.... ....Estrella kdo ti je pa postavil dead line? v katero kategorijo boš potem spadala? .... joj, Videk je pa spet bolan....vročina....kako da ni nobenih drugih znakov???? a ni to zdaj že drugič? .... oooo en očka sodeluje pri čveku .... ziher ma preveč ženskih hormonov .... Mafi a že zdaj imate pregled???? nas so prvič povabili pri 3 letih .... vauuuu, sem prišla do konca, še pobarvam in objavim čao bejbe he he, telo tvoje obnove so pa man ful všeč. upam, da ko me kakšen dan ne bo, da jo bom tudi jaz deležna
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|