|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
23.1.2009 9:15:36   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

sem en nov album naredla z user posted image ....user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya sta šli kam al sta se samo sprehajale?

sprehod,lekarna....müller..user posted image

Ja, standarduser posted image

Strah me je kot še nikoli do sedaj, ampak upam na najboljše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, pozabila sem vam povedat. Včeraj ko se je Jan zbudil, sem šla v pando ga nahranit. In ko sem videla kdo tam dela sem skoraj dol padla od smeha. Peuser posted image er prve vrste....DAMJAN MURKO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  ta pa menjava službe............

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
23.1.2009 9:20:39   
botrca
Tako nagravžnega tipa pa že dolgo nisem videla...user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
23.1.2009 9:24:22   
botrca
Saraya kake lepe slikice tvojih pikic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kak je mala zrastla, ne. Pa če se ne motim sta si Aneja in Marisa zelo podobni vsaj pri okah.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
23.1.2009 9:33:31   
arabela*
. Peuser posted image er prve vrste....DAMJAN MURKO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kar nekaj časa že tam on dela...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
23.1.2009 9:35:39   
botrca

. Peuser posted image er prve vrste....DAMJAN MURKO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

kar nekaj časa že tam on dela...

Nisem vedela, ker če bi ne bi šla tja.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
23.1.2009 9:40:03   
arabela*

kaka si...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
23.1.2009 9:47:33   
botrca

kaka si...

kaka?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
23.1.2009 9:47:59   
Vrtnica79

kaka si...

ja........... itak da si silila tja da ga vidišuser posted image ............ a ti ni všeč njegova Zdravljicauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
23.1.2009 9:51:16   
matcar
Te pa ni on neka medijska zvezda?user posted image
Kak je te spolh službo dobo tam?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1459
23.1.2009 9:55:08   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Medijska zvezdauser posted image  On je moj sosed, samo ne vem če še živi tu.
Tudi jaz se sprašujem kako je službo dobil. Kdo ga sploh hoče zaposlituser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
23.1.2009 9:57:28   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

ja........... itak da si silila tja da ga vidišuser posted image ............ a ti ni všeč njegova Zdravljicauser posted image

Ja veš kako sem silila tja user posted image .  Zdravljica? Ne poznam niti ene njegove pesmi. Kaj ti ga poslušašuser posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1461
23.1.2009 9:59:07   
arabela*
jaz pa nimam nič proti njemu.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
23.1.2009 10:07:44   
Vrtnica79
Botrca spešl for juuser posted image

ZDRAVLJICA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
23.1.2009 10:09:45   
arabela*
nič babike,šibam jaz po opravkih,se tipkamouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1464
23.1.2009 10:09:52   
Vrtnica79

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Medijska zvezdauser posted image  On je moj sosed, samo ne vem če še živi tu.
Tudi jaz se sprašujem kako je službo dobil. Kdo ga sploh hoče zaposlituser posted image

Ne, zdaj živi z ženo v razkošnem stanovanju v centru mesta (Ul. Kneza Koclja).

Dela pa ja, kak pa misliš da preživiuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
23.1.2009 10:12:16   
Vrtnica79

Ne poznam niti ene njegove pesmi. Kaj ti ga poslušašuser posted image ?

Ja, seveda ga poslušam. Kadar me muči zaprtost................. njegove pesmi so boljše kot vsak Donatuser posted image . Samo pazi da ne pretiravaš, ker pol lahko fasaš drisko...............

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
23.1.2009 10:14:18   
Vrtnica79

nič babike,šibam jaz po opravkih,se tipkamouser posted image

uživaj, jaz bi tudi mogla počasi it kuhat. Samo  V spi pa imam zdaj mir tu na rač. in mi ni za ničuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
23.1.2009 10:39:48   
Vrtnica79
Še tukaj napišem če katero zanima ki jemlje kontracepcijske tablete;

Slovenski ginekologi so že pred leti prosili za boljšo sistemsko ureditev pri predpisovanju zdravil za preprečevanje neželene nosečnosti. V praksi so povzročali težave postopki pri predpisovanju kontracepcijskih sredstev, povezani z neizogibnimi, dokaj pogostimi obiski pacientk v ginekološki ordinaciji, pa čeprav le pri medicinski sestri. Rešitev, ki jo je prineslo leto 2009, je tako imenovani obnovljivi recept.
Na podlagi obnovljivega recepta, ki ga bo zdravnik poslej lahko napisal pacientki za leto dni, bo ženska v isti lekarni, v katero bo prvič prišla s tem receptom, štirikrat na leto prejela kontracepcijska sredstva za tri mesece. V tem času obisk v ginekološki ambulanti ne bo (več) potreben, razen če bodo morda zdravila povzročila neželene stranske učinke oziroma nenavadne spremembe v organizmu.
Zdravnik bo moral jasno napisati, da gre za obnovljivi recept, in pripisati število vnovičnih izdaj zdravil. Lekarniški farmacevt lahko s tem izda zdravila pacientki štirikrat zapored, vendar vsakič največ za tri mesece. Prvi paket kontracepcijskih sredstev mora dvigniti najpozneje v mesecu dni po prejetju recepta, po naslednjo zalogo pa mora priti v isto lekarno, saj farmacevt obdrži recept kot »menico« za poznejše izdaje. Če želi ženska po letu dni še naprej uporabljati tovrstno zaščito pred nezaželeno nosečnostjo, mora znova h ginekologu.

Neposredna povezava do sporočila: 1468
23.1.2009 11:48:14   
botrca
Tak pa sem bila zelo pridna. Kosilo sem skuhala in z Janom sva že zajtrkovala, jaz corn flakes on pa 200ml kakava in kruh user posted image .

Zdaj pa se malo poigram z njim pa greva spat, ker je vreme čudno ne ve al bi al ne bi padalo pa ne  bom reskirala da ne bom zopet mokra, ker sem bila včeraj pri frizerki in imam lepo oprane in sfenirane laseuser posted image .

Ajd, toliko od mene...za zdajuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1469
23.1.2009 11:49:31   
botrca

Še tukaj napišem če katero zanima ki jemlje kontracepcijske tablete;

Slovenski ginekologi so že pred leti prosili za boljšo sistemsko ureditev pri predpisovanju zdravil za preprečevanje neželene nosečnosti. V praksi so povzročali težave postopki pri predpisovanju kontracepcijskih sredstev, povezani z neizogibnimi, dokaj pogostimi obiski pacientk v ginekološki ordinaciji, pa čeprav le pri medicinski sestri. Rešitev, ki jo je prineslo leto 2009, je tako imenovani obnovljivi recept.
Na podlagi obnovljivega recepta, ki ga bo zdravnik poslej lahko napisal pacientki za leto dni, bo ženska v isti lekarni, v katero bo prvič prišla s tem receptom, štirikrat na leto prejela kontracepcijska sredstva za tri mesece. V tem času obisk v ginekološki ambulanti ne bo (več) potreben, razen če bodo morda zdravila povzročila neželene stranske učinke oziroma nenavadne spremembe v organizmu.
Zdravnik bo moral jasno napisati, da gre za obnovljivi recept, in pripisati število vnovičnih izdaj zdravil. Lekarniški farmacevt lahko s tem izda zdravila pacientki štirikrat zapored, vendar vsakič največ za tri mesece. Prvi paket kontracepcijskih sredstev mora dvigniti najpozneje v mesecu dni po prejetju recepta, po naslednjo zalogo pa mora priti v isto lekarno, saj farmacevt obdrži recept kot »menico« za poznejše izdaje. Če želi ženska po letu dni še naprej uporabljati tovrstno zaščito pred nezaželeno nosečnostjo, mora znova h ginekologu.

Hvala za informacijo, nisem vedela. Kje si to zbrskala? Hb jih ne jemljem.

Neposredna povezava do sporočila: 1470
23.1.2009 11:50:08   
botrca

Ja, seveda ga poslušam. Kadar me muči zaprtost................. njegove pesmi so boljše kot vsak Donatuser posted image . Samo pazi da ne pretiravaš, ker pol lahko fasaš drisko...............

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1471
23.1.2009 11:51:02   
botrca

Dela pa ja, kak pa misliš da preživiuser posted image

Ja, saj od petja sigurno ne, ker kdo ga bo pa tej poslušal user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1472
23.1.2009 12:51:31   
matcar
Tega pa nisem vedla, ker jih že zelo dolgo nimam. Upam samo, da jih bom tokrat lahko prenašala.
Hvala za info.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
23.1.2009 20:13:06   
botrca
Poglejte Janove najnovejše slike, sem dodala album.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
23.1.2009 20:45:15   
matcar
Kaki lepi fantek jeuser posted image , pa celi ati je.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?