Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:02:06
|
|
|
|
sasa.vracko
|
a ni DSDS Deutschland sucht den Superstar?
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:02:38
|
|
|
|
sasa.vracko
|
oooooooouuuuuuujjjjeeeaaa
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:04:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko alo bejba Kleo, v katerem stadiju si že rekla da si, glede tistga maila, ko sem ti ga poslala... Jaz sem vsaj rekla,kaj pa ti ........cakam
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:04:55
|
|
|
|
RMRM
|
Ojla! Vse najboljše obmesečnikom. Luka, Teja, Janez Nya, pri nas je tud favorit Romer King Plus, enaka barva, sam jaz sem gledala brez isofixa. Sem ravno včeraj gledala in je v A v eni trgovini 40 eur v eni pa 20 eur cenejši kot pri nas. Te pa prosim za kakšno info, če se boš odločala za nakup preko ebaya, ker cene so rez veliko nižje, sam jaz kar nekak ne upam naročati. Sploh ne vem kako poteka to plačilo preko paypala, pa nekaj preko banke. Če ti kakorkoli pomaga dostava do Avstrije, mi pa na ZS pošlji, pa ti bom dala naslov.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko a ni DSDS Deutschland sucht den Superstar? Tudi tako bi se lahko reklo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:05:51
|
|
|
|
RMRM
|
o kleo, nov imidž Saša.vračko, Luka je
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:06:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A so te žabice že kaj zguljene? joke joke. Pa čer. ja, sej so mu že bolj mejhne, tko da bojo naslednjič druge... Men je blo ful žal unih pisanih ki jih je imela Sara iz H&M. Vijolične, pa vsem so ble ful všeč. Če jih še kdaj zagledam jih kupim za vsa starostna obdobja. Meri je mela zadnjic se prve gor,k sem jih kupila avgusta v Slo. Sem jih pa mogla faaaajn stegnit ti povem eno resnico, ki se je zgodila pri nas v trgovini: Pride žena iskat v trgovino za moža največje gate kar jih imajo, ker je pač debel. In prodajalka kaže velikost, ki je razpoložljiva. In žena pravi, da rabi še večje. In iščejo iščejo, vse bolj vsiljiva žena. Potem pa na koncu prodajalka reče, da se ji zdi, da pa res ima še ene zadnje spodaj pod pultom. In se skloni dol, jih fejst raztegne in pokaže. Bodo prave? Pa reče žena, ja te pa bodo ravno pravšnje zanj. pa jih je samo raztegnila pa pokazala iste kot na začetku. c ta prodajalka je bla pa od kolegice mami.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:08:05
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A so te žabice že kaj zguljene? joke joke. Pa čer. ja, sej so mu že bolj mejhne, tko da bojo naslednjič druge... Men je blo ful žal unih pisanih ki jih je imela Sara iz H&M. Vijolične, pa vsem so ble ful všeč. Če jih še kdaj zagledam jih kupim za vsa starostna obdobja. Meri je mela zadnjic se prve gor,k sem jih kupila avgusta v Slo. Sem jih pa mogla faaaajn stegnit ti povem eno resnico, ki se je zgodila pri nas v trgovini: Pride žena iskat v trgovino za moža največje gate kar jih imajo, ker je pač debel. In prodajalka kaže velikost, ki je razpoložljiva. In žena pravi, da rabi še večje. In iščejo iščejo, vse bolj vsiljiva žena. Potem pa na koncu prodajalka reče, da se ji zdi, da pa res ima še ene zadnje spodaj pod pultom. In se skloni dol, jih fejst raztegne in pokaže. Bodo prave? Pa reče žena, ja te pa bodo ravno pravšnje zanj. pa jih je samo raztegnila pa pokazala iste kot na začetku. c ta prodajalka je bla pa od kolegice mami.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:08:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa A so te žabice že kaj zguljene? joke joke. Pa čer. ja, sej so mu že bolj mejhne, tko da bojo naslednjič druge... Men je blo ful žal unih pisanih ki jih je imela Sara iz H&M. Vijolične, pa vsem so ble ful všeč. Če jih še kdaj zagledam jih kupim za vsa starostna obdobja. Meri je mela zadnjic se prve gor,k sem jih kupila avgusta v Slo. Sem jih pa mogla faaaajn stegnit ti povem eno resnico, ki se je zgodila pri nas v trgovini: Pride žena iskat v trgovino za moža največje gate kar jih imajo, ker je pač debel. In prodajalka kaže velikost, ki je razpoložljiva. In žena pravi, da rabi še večje. In iščejo iščejo, vse bolj vsiljiva žena. Potem pa na koncu prodajalka reče, da se ji zdi, da pa res ima še ene zadnje spodaj pod pultom. In se skloni dol, jih fejst raztegne in pokaže. Bodo prave? Pa reče žena, ja te pa bodo ravno pravšnje zanj. pa jih je samo raztegnila pa pokazala iste kot na začetku. c ta prodajalka je bla pa od kolegice mami. dobr se je znajdla.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:09:35
|
|
|
|
Anonimen
|
O RMRM,ja,mal za spremembo
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:10:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, pri nas je tud favorit Romer King Plus, enaka barva, sam jaz sem gledala brez isofixa. Sem ravno včeraj gledala in je v A v eni trgovini 40 eur v eni pa 20 eur cenejši kot pri nas. Te pa prosim za kakšno info, če se boš odločala za nakup preko ebaya, ker cene so rez veliko nižje, sam jaz kar nekak ne upam naročati. Sploh ne vem kako poteka to plačilo preko paypala, pa nekaj preko banke. Če ti kakorkoli pomaga dostava do Avstrije, mi pa na ZS pošlji, pa ti bom dala naslov. Najverjetneje se bom, je pa kleo rekla, da se bo pozanimala, kako je to z dostavo - hvala kleo - pa ti sporočim, kako bo. Pa hvala za ponudbo,sam mam enga kolega z naslovom v A, tko da bom kr na njega naročila, če bo treba. Če se pa kakorkoli splača, da naročimo 2 naenkrat, se pa tud lahko zmenimo.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM,imas nove slikce ,Lukas je pa prav buckast ratal
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:12:10
|
|
|
|
Anonimen
|
RMRM - sva se pa glih dans z mojim menila, da bi mogoč vzela Duo Plus, k mava itak možnost isofixa v avtu, pa k itak safeixa pol ne rabiva
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:12:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 RMRM,imas nove slikce ,Lukas je pa prav buckast ratal pa koliko las ima vauuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:14:44
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Nya, pri nas je tud favorit Romer King Plus, enaka barva, sam jaz sem gledala brez isofixa. Sem ravno včeraj gledala in je v A v eni trgovini 40 eur v eni pa 20 eur cenejši kot pri nas. Te pa prosim za kakšno info, če se boš odločala za nakup preko ebaya, ker cene so rez veliko nižje, sam jaz kar nekak ne upam naročati. Sploh ne vem kako poteka to plačilo preko paypala, pa nekaj preko banke. Če ti kakorkoli pomaga dostava do Avstrije, mi pa na ZS pošlji, pa ti bom dala naslov. Najverjetneje se bom, je pa kleo rekla, da se bo pozanimala, kako je to z dostavo - hvala kleo - pa ti sporočim, kako bo. Pa hvala za ponudbo,sam mam enga kolega z naslovom v A, tko da bom kr na njega naročila, če bo treba. Če se pa kakorkoli splača, da naročimo 2 naenkrat, se pa tud lahko zmenimo. Mislim da se dostava plača na težo pošiljke, tko da najbrž kakšnega hudega profita ni. A si že kdaj naročala preko ebaya? Ker meni to plačilo ni čisto jasno. samo kar sem brala na RR, so uporabnice kar zadovoljne, sploh če kupuješ pri trgovini in ne privat.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:14:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se zdi, da ma RMRM že par dni nove slikce v profilu.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:15:55
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Men se zdi, da ma RMRM že par dni nove slikce v profilu. Ja, sem mal spremenila .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mislim da se dostava plača na težo pošiljke, tko da najbrž kakšnega hudega profita ni. A si že kdaj naročala preko ebaya? Ker meni to plačilo ni čisto jasno. samo kar sem brala na RR, so uporabnice kar zadovoljne, sploh če kupuješ pri trgovini in ne privat. Ne, sam je pa kolegica glih preko te firme naročila, pa zdej čakam, da mi pove, kako in kaj. Je pa ena druga naročala iz austrije pa je dobila na net račun, ga plačala na banki, čez tri dni pa voziček na dom.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:18:51
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 RMRM,imas nove slikce ,Lukas je pa prav buckast ratal ja, ma res take fletne bodlčke . Mi je tolk luštkan, sploh ker sta bla tavelka2 oba suhcana.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:19:32
|
|
|
|
sasa.vracko
|
RMRM - ja res je nekam buckast ratu, ej men je najboljši na oni sliki s prečko in brezrokavnikom, je tak ko bi mel že najmanj enih 5 let
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:20:02
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Mislim da se dostava plača na težo pošiljke, tko da najbrž kakšnega hudega profita ni. A si že kdaj naročala preko ebaya? Ker meni to plačilo ni čisto jasno. samo kar sem brala na RR, so uporabnice kar zadovoljne, sploh če kupuješ pri trgovini in ne privat. Ne, sam je pa kolegica glih preko te firme naročila, pa zdej čakam, da mi pove, kako in kaj. Je pa ena druga naročala iz austrije pa je dobila na net račun, ga plačala na banki, čez tri dni pa voziček na dom. no, ta varianta je meni osebno najboljša.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:20:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Men se zdi, da ma RMRM že par dni nove slikce v profilu. Se ti zdi ali ves? Sem tudi jaz prejsni dan vidla,pa pozabila komentirat. Nya,bom klicala,ker me prav zanima,kaksna je razlika.Pa se mal bom nemsko vadla,oz.se matrala ,no matral se bo bolj un-a na drugi strani .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:20:59
|
|
|
|
sasa.vracko
|
ja glede e-bay, en moj kolega je vso otroško opremo od vozička naprej kupu preko tega in je že skoz ful zadovoljen, pa hitra dostava je baje...
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:21:00
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko RMRM - ja res je nekam buckast ratu, ej men je najboljši na oni sliki s prečko in brezrokavnikom, je tak ko bi mel že najmanj enih 5 let sam upam da pri 5 ih ne bo več tako moker od sline , je kot en mali polžek slinar, zobkov pa od nikoder
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 24.1.2009 22:22:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko RMRM - ja res je nekam buckast ratu, ej men je najboljši na oni sliki s prečko in brezrokavnikom, je tak ko bi mel že najmanj enih 5 let Ja,ane kako se drzi . Nya,tvojga Lukata ze dolgo nismo vidli,zadnjic un filmcek,ko je daljinca lovil.
|
|
|
Zanositevson_čicaAli ste načrtovali zanositev?Načrtovana (
82%)

Nenačrtovana (
18%)
Število vseh glasov: 200Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!