|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
24.1.2009 22:02:06   
sasa.vracko
a ni DSDS Deutschland sucht den Superstar?

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
24.1.2009 22:02:38   
sasa.vracko
oooooooouuuuuuujjjjeeeaaa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1702
24.1.2009 22:04:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

alo bejba Kleo, v katerem stadiju si že rekla da si, glede tistga maila, ko sem ti ga poslala...user posted image

Jaz sem vsaj rekla,kaj pa tiuser posted image user posted image ........cakam

Neposredna povezava do sporočila: 1703
24.1.2009 22:04:55   
RMRM
Ojla!

Vse najboljše obmesečnikom. Luka, Teja, Janez user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nya, pri nas je tud favorit Romer King Plus, enaka barva, sam jaz sem gledala brez isofixa. Sem ravno včeraj gledala in je v A v eni trgovini 40 eur v eni pa 20 eur cenejši kot pri nas.

Te pa prosim za kakšno info, če se boš odločala za nakup preko ebaya, ker cene so rez veliko nižje, sam jaz kar nekak ne upam naročati. Sploh ne vem kako poteka to plačilo preko paypala, pa nekaj preko banke. Če ti kakorkoli pomaga dostava do Avstrije, mi pa na ZS pošlji, pa ti bom dala naslov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
24.1.2009 22:05:21   
Anonimen

a ni DSDS Deutschland sucht den Superstar?

Tudi tako bi se lahko reklouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1705
24.1.2009 22:05:51   
RMRM
o kleo, nov imidžuser posted image user posted image

Saša.vračko, Luka je user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
24.1.2009 22:06:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

A so te žabice že kaj zguljene?user posted image user posted image user posted image user posted image joke joke.user posted image

Pa čer.user posted image

ja, sej so mu že bolj mejhne, tko da bojo naslednjič druge...user posted image user posted image user posted image

Men je blo ful žal unih pisanih ki jih je imela Sara iz H&M. Vijolične, pa vsem so ble ful všeč. Če jih še kdaj zagledam jih kupim za vsa starostna obdobja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Meri je mela zadnjic se prve gor,k sem jih kupila avgusta v Slo.user posted image Sem jih pa mogla faaaajn stegnituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem eno resnico, ki se je zgodila pri nas v trgovini:

Pride žena iskat v trgovino za moža največje gate kar jih imajo, ker je pač debel. In prodajalka kaže velikost, ki je razpoložljiva. In žena pravi, da rabi še večje.  In iščejo iščejo, vse bolj vsiljiva žena. Potem pa na koncu prodajalka reče, da se ji zdi, da pa res ima še ene zadnje spodaj pod pultom. In se skloni dol, jih fejst raztegne in pokaže. Bodo prave? Pa reče žena, ja te pa bodo ravno pravšnje zanj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa jih je samo raztegnila pa pokazala iste kot na začetku.user posted image c ta prodajalka je bla pa od kolegice mami.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
24.1.2009 22:08:05   
RMRM

A so te žabice že kaj zguljene?user posted image user posted image user posted image user posted image joke joke.user posted image

Pa čer.user posted image

ja, sej so mu že bolj mejhne, tko da bojo naslednjič druge...user posted image user posted image user posted image

Men je blo ful žal unih pisanih ki jih je imela Sara iz H&M. Vijolične, pa vsem so ble ful všeč. Če jih še kdaj zagledam jih kupim za vsa starostna obdobja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Meri je mela zadnjic se prve gor,k sem jih kupila avgusta v Slo.user posted image Sem jih pa mogla faaaajn stegnituser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti povem eno resnico, ki se je zgodila pri nas v trgovini:

Pride žena iskat v trgovino za moža največje gate kar jih imajo, ker je pač debel. In prodajalka kaže velikost, ki je razpoložljiva. In žena pravi, da rabi še večje.  In iščejo iščejo, vse bolj vsiljiva žena. Potem pa na koncu prodajalka reče, da se ji zdi, da pa res ima še ene zadnje spodaj pod pultom. In se skloni dol, jih fejst raztegne in pokaže. Bodo prave? Pa reče žena, ja te pa bodo ravno pravšnje zanj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa jih je samo raztegnila pa pokazala iste kot na začetku.user posted image c ta prodajalka je bla pa od kolegice mami.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
24.1.2009 22:08:44   
Anonimen

Pa čer.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobr se je znajdla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
24.1.2009 22:09:35   
Anonimen
O RMRM,ja,mal za spremembouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
24.1.2009 22:10:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Nya, pri nas je tud favorit Romer King Plus, enaka barva, sam jaz sem gledala brez isofixa. Sem ravno včeraj gledala in je v A v eni trgovini 40 eur v eni pa 20 eur cenejši kot pri nas.

Te pa prosim za kakšno info, če se boš odločala za nakup preko ebaya, ker cene so rez veliko nižje, sam jaz kar nekak ne upam naročati. Sploh ne vem kako poteka to plačilo preko paypala, pa nekaj preko banke. Če ti kakorkoli pomaga dostava do Avstrije, mi pa na ZS pošlji, pa ti bom dala naslov.

Najverjetneje se bom, je pa kleo rekla, da se bo pozanimala, kako je to z dostavo - hvala kleo - pa ti sporočim, kako bo. Pa hvala za ponudbo,sam mam enga kolega z naslovom v A, tko da bom kr na njega naročila, če bo treba. Če se pa kakorkoli splača, da naročimo 2 naenkrat, se pa tud lahko zmenimo.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1711
24.1.2009 22:11:46   
Anonimen
RMRM,imas nove slikceuser posted image ,Lukas je pa prav buckast rataluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1712
24.1.2009 22:12:10   
Anonimen
RMRM - sva se pa glih dans z mojim menila, da bi mogoč vzela Duo Plus, k mava itak možnost isofixa v avtu, pa k itak safeixa pol ne rabiva

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1713
24.1.2009 22:12:48   
Anonimen

RMRM,imas nove slikceuser posted image ,Lukas je pa prav buckast rataluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa koliko las ima vauuuuuuuuuuu

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
24.1.2009 22:14:44   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Najverjetneje se bom, je pa kleo rekla, da se bo pozanimala, kako je to z dostavo - hvala kleo - pa ti sporočim, kako bo. Pa hvala za ponudbo,sam mam enga kolega z naslovom v A, tko da bom kr na njega naročila, če bo treba. Če se pa kakorkoli splača, da naročimo 2 naenkrat, se pa tud lahko zmenimo.

Mislim da se dostava plača na težo pošiljke, tko da najbrž kakšnega hudega profita ni. A si že kdaj naročala preko ebaya? Ker meni to plačilo ni čisto jasno. user posted image  samo kar sem brala na RR, so uporabnice kar zadovoljne, sploh če kupuješ pri trgovini in ne privat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
24.1.2009 22:14:47   
Anonimen
Men se zdi, da ma RMRM že par dni nove slikce v profilu.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
24.1.2009 22:15:55   
RMRM

Ja, sem mal spremenilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
24.1.2009 22:18:27   
Anonimen

Mislim da se dostava plača na težo pošiljke, tko da najbrž kakšnega hudega profita ni. A si že kdaj naročala preko ebaya? Ker meni to plačilo ni čisto jasno. user posted image  samo kar sem brala na RR, so uporabnice kar zadovoljne, sploh če kupuješ pri trgovini in ne privat.

Ne, sam je pa kolegica glih preko te firme naročila, pa zdej čakam, da mi pove, kako in kaj. Je pa ena druga naročala iz austrije pa je dobila na net račun, ga plačala na banki, čez tri dni pa voziček na dom.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
24.1.2009 22:18:51   
RMRM

ja, ma res take fletne bodlčkeuser posted image . Mi je tolk luštkan, sploh ker sta bla tavelka2 oba suhcana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
24.1.2009 22:19:32   
sasa.vracko
RMRM - ja res je nekam buckast ratu, ej men je najboljši na oni sliki s prečko in brezrokavnikom, je tak ko bi mel že najmanj enih 5 let user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
24.1.2009 22:20:02   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Ne, sam je pa kolegica glih preko te firme naročila, pa zdej čakam, da mi pove, kako in kaj. Je pa ena druga naročala iz austrije pa je dobila na net račun, ga plačala na banki, čez tri dni pa voziček na dom.

no, ta varianta je meni osebno najboljša.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
24.1.2009 22:20:09   
Anonimen

Se ti zdi ali ves?user posted image Sem tudi jaz prejsni dan vidla,pa pozabila komentirat.
Nya,bom klicala,ker me prav zanima,kaksna je razlika.Pa se mal bom nemsko vadla,oz.se matralauser posted image ,no matral se bo bolj un-a na drugi straniuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1722
24.1.2009 22:20:59   
sasa.vracko
ja glede e-bay, en moj kolega je vso otroško opremo od vozička naprej kupu preko tega in je že skoz ful zadovoljen, pa hitra dostava je baje...

Neposredna povezava do sporočila: 1723
24.1.2009 22:21:00   
RMRM

RMRM - ja res je nekam buckast ratu, ej men je najboljši na oni sliki s prečko in brezrokavnikom, je tak ko bi mel že najmanj enih 5 let user posted image  user posted image

sam upam da pri 5 ih ne bo več tako moker od slineuser posted image user posted image , je kot en mali polžek slinar, zobkov pa od nikoder

Neposredna povezava do sporočila: 1724
24.1.2009 22:22:21   
Anonimen

Ja,ane kako se drziuser posted image .
Nya,tvojga Lukata ze dolgo nismo vidli,zadnjic un filmcek,ko je daljinca lovil.

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kg med nosečnostjo
Božička09

Koliko kg ste pridobile med nosečnostjo?

manj kot 7kg (11%)

od 7 - 9kg (11%)

od 9 - 11kg (15%)

od 11 - 13kg (22%)

od 13 - 15kg (11%)

več kot 15kg (30%)

Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!