Dream
|
Laknerš in mbd0411 hvala za nasvet glede kamilic - najhitreje mi bo res sešiti dva slinčka in noter dat kamilice. Mbd0411 - a je pomembno, kakšna je mešanica otrobov, grobe soli in kamilic - mislim delež. PikicaStonoga glede naslova našega foruma je tudi mene takoj zmotilo, da imamo "e" vmes, ker se kr nekak čudno vidi. Kaj morem, take stvari mi precej padejo v oči, v bistvu mi je celo hobi brat kakšne deklaracije in prevode navodil za uporabo, saj se res lahko nasmejiš zraven... Z Maticem sva bila danes skoraj cel dan pri mojih starših, naju je moj oči prišel iskat, ker sem bila zjutraj še nevozna. bo ves vikend v službi, kar bo ostalo časa pa v kurilnici, ker je treba vse pripravit za montažo peči v torek. Tako da bo vikend dokaj enak dnevom med tednom, ko sva ves čas sama in se tolaživa drug ob drugem... Nastavek za kad jaz sem dobila nekaj podobnega kot je stolček, pa sploh ne vem, če bom to uporabljala, ker se mi zdi totalno nepraktično. Otročka (ko je malo večji), položiš v to čudno zadevo in ga potem stuširaš ali kaj, nimam pojma - no, bomo videli, če nam bo sploh prišlo prav. Če najdem kje na netu kako fotko, vam pošljem link, pa mi boste povedale, če katera od vas to ima. Sončnica24 meni se odkrito povedano ne bi dalo vsak vikend toliko pakirat in pripravljat. Pa še doma je nekak drugače, ko si le na svojem in imaš nek svoj ritem. Je pa rtes, da tudi sama nisem hotela ravno ne vem koliko naokrog vozit tako majhnega . Hodili smo samo k mojim staršem, ki so 4 km stran, starši od so pa tako v isti hiši in se vsak dan vidimo. Nekak mi ni bilo za vsrkavat vse te milijarde bacilov... Pa še te priprave dojenje-AM so mi too much, poleg tega pa še precej poliva...
|