aleksandra silvija
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: ninny Pri nas pa Ema joka,ker sem jo samo položila v posteljico, da bo zaspala. Sem jo v bolnici preveč scrkljala in bi ona samo na rokah zaspala pa se mora nazaj navadit sama zaspat. kok mi je pa to znano,ne mi zamerit,smeškotov odspredaj,ampak sem se nasmejala,ker je pri nas še vedno tako,vem,pa da je hudo poslušat kako joka ja, se mi kar srce trga , samo pač se bo morala nazaj navadit Ninny--da vam to hitro uspe Mi nismo preveč vztrajni kar se tega tiče . Tako sem danes ponoči zatipala mokro rjuho in sem mislila, da se je Jernej polulal--ker spi kar pri nas . Ampak on je bil suh, končno sem ugotovila, da je Lovro ponoči bruhal--ja, tudi Lovro zaspi v posteljici, se ponoči zbudi in nadaljuje s spanjem pri nas,... Moram pa povedat, da naš Lovro za razliko od Patricie in Jerneja kar lepo je GH! Še sama ne morem verjet. Res. Meni se zdi naravnost čudež, da dojenček dejansko odpre usta in poje kar je na žlici Sicer je res, da ne poje zelo veliko na obrok, ampak je-in potem poplakne z mlekcem-o, to pa ja Christy--obvesti nas, kako si uredila glede operacije. Ta naj bi bila že v sredu in verjjamem, da si čisto na trnih. Držim pesti, da se izteče kar najbolje. Tako. Otroka čakata na kosilo Se tipkamo Kleo--imaš voziček nazaj?
|