Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgleda, da sta Barbaw in Estrella na skupnem štrajku Za Estrello ne vem, ampak jaz se počasi pobiram skupaj. Se mi je vse sesulo in rabim malo časa zase. Še otroke bi poslala na počitnice, če bi lahko. Malo je boljše in komaj čakam drug teden, da gremo v toplice. Ta trenutek sem v takem stanju, da bi se odselila, če bi se lahko. Ni Mr. A nič kriv, ampak nenehno nerganje tasta mi je dopiz.... Moj je ful pomagal tam in .... tako da so moje baterije bile čisto skurjene, križ me je izdal, .... V glavnem vsi so meni težili zaradi stvari, ki naj bi jih naredili drugi. Počasi bo spet bolje. Se bom trudili kaj sproti brat, ampak ne kaj dosti pričakovati od mene, ker se moram prvo sestavit, pa bo. Vem, da mi ne morete pomagat in me potolažit, če me ni tu, ampak mi je tudi jamranje dopiz.... da grdo rečem. Ne da se mi več jamrat in .... Že tako ali tako ne jamram dostikrat, le takrat ko ne zmorem več, in zdaj ko sem treščila na dno je vsega skupaj dovolj in se moram pobrat. Zdaj pa grem v nove boje za vse skupaj. Barbaw kaj naj ti rečem: drži se punca . Verjamem, da ti je težko,ampak bo minilo. Sem se kar bala, da je kaj narobe, ko se nisi noč oglasila, ker to ti ni ravno podobno Pa upam, da se bo tast čim prej poboljšal in ti nehal piti živce
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|