|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kampiranje v španiji, predlogi za druge države
26.1.2009 19:38:32   
blinkec
Nisem zasledil nobene teme o španiji, pa me zanima ali je mogoče kdo bil tam? Sam sem sicer bil ko sem bil še majhen, vendar se ne spomnim najbolje, imam pa v spominu in vedno se mi zdi, da so bile to moje najboljše počitnice do sedaj.
No od takrat naprej je bila samo še slovenija in hrvaška ter enkrat grčija. Sedaj pa sva se z mojo odločila da ne greva več na Hrvaško, v slovenijo pa tudi trenutno ne, saj sva že vse "obdelala" tako da malce razmišljava kam bi šla, seveda z avtom in šotorom. V mislh imava španijo, francijo in italijo. Mene najbolj vleče v Španijo, a nikjer ne najdem izkušenj drugih ki so že bili tam, prav tako je najbolj oddaljena od naštetih.
Torej kakšne so vaše zkušnje z španijo ter v kateri kamp bi se splačalo iti. Sva pa rada v enem kampu, potem pa se z avtom voziva na oglede krajev. Rada bi pa tak kamp, da imaš svojo parcelo, z elektriko, mogoče vodo(to ni pogoj) ter da je kamp ob plaži.
Prav tako bi vas prosil za vaše predloge kam bi se splačalo iti kampirati, mogoče francija (celina) ali korzika? Kako je kaj z italijo? Vrjetno je najslabša od naštetih, sklepam po tem da italjani tako množično hodijo na hrvaško.
Prosil bi da predlagate tudi kakšne kampe, zaželjeni so takšni da imaš svojo parcelo, ne pa tisti, da sotor postaviš kjer je.

Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kampiranje v španiji, predlogi za druge d...
27.1.2009 8:19:48   
gala
Francija je zakon! Midva hodiva tja že 7 let. Prekampirala sva že skoraj celo, samo še JZ nama manjka. Cene kampiranja so v povprečju nižje kot pri nas, hrana v trgovini ima iste cene, morje je prav tako slano, tudi jezera so super, 10 ur vožnje, pa si tam. Tudi odkar imava Miško, hodimo tja, prvič je kampirala z nama pri 13 mesecih. Mi si vzamemo čas, pa smo po pet dni v enem kampu, da si malo okolico pogledamo, potem pa naprej v drug kamp.

(odgovor članu blinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kampiranje v španiji, predlogi za druge d...
27.1.2009 8:51:48   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: blinkec

Torej kakšne so vaše zkušnje z španijo ter v kateri kamp bi se splačalo iti. Sva pa rada v enem kampu, potem pa se z avtom voziva na oglede krajev. Rada bi pa tak kamp, da imaš svojo parcelo, z elektriko, mogoče vodo(to ni pogoj) ter da je kamp ob plaži.



http://www.campings.com/camping-bonrepos-santa-susanna/pictures.asp?idlengua=3

Mi ne kampiramo. Bili smo v hotelu v Santa Sussani in smo hodili na plažo od tega kampa. Mi je bil res ful všeč, tudi plaža. Takoj zraven je vlak, da če greš v Barcelono greš lahko z vlakom (ker v B. težko parkiraš), ki te pripelje točno pod Barcelono, vlak pelje tudi v Figures (Salvador Dali).

kamp je v tem gozdičku, plaža pa zelo drobni kamenčki, ni mivka
user posted image




< Sporočilo je popravil kokoska007 -- 27.1.2009 9:01:32 >

(odgovor članu blinkec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kampiranje v španiji, predlogi za druge d...
27.1.2009 16:49:35   
tincci
Midva sva šla z avtom do Barcelone, pa šotor za 2 s sabo pa turbomaksimus. Naprej grede sva se ustavila po 1.100 km nekje v Franciji na počivališču, prespala kar v avtu, se zjutraj umila (imajo umivalnice pa wc) in šla najprej. Kampov je dosti in nikoli prej ne delava planov, pač po filingu. Včasih sicer potem že ves utrujen iščeš kamp, ampak ajde.

V Santa Suzanni sva bila 3 dni in je luštn kemp. Restavracija s pivom, kul sanitarije, pa smešno je, ker železniška pelje zraven. V bistvu je železnica ob obali kar potem do Barcelone, naprej nisva šla. Tud jaz priporočam ta kamp, je blizu mesta, ampak itak so v mestu sami hoteli, tako da meni ni bilo nič posebnega. Takoj, ko prestopiš fra(špa mejo, greo ob obali -ne glavni cesti- in imaš vrhunske zalivčke, kamp je tam nekje na sredi vmes na samem, pod pečinami, top plaža, ampak avto moraš zunaj na parkingu imet, ker ni placa v kampu. Spala sva tudi pred Barcelono 10km v kampu ob cesti, ampak tisto je bilo precej neromantično. Joj, še en kamp je bil, pa se ne spomnim imena pa je bil super, kar 3 dni sva tam ostala. Nazaj grede sva bila v Provansi v kampu z bazenom in ograjenimi parcelami, ful lepo, samo komarjev, da te požrejo. Imajo une pečke, ki cvre komarje (prvič sem jih videla tam pa potem nikjer več), ampak jih je res veliko.

Midva sva potovala 12 dni in ni bilo problema na poti s kampi. Če bi šla še enkrat to pot, bi šla sigurno v Fra po njihovih lokalnih cestah, sicer plaže res nimajo bogve, potem pa tam na meji v tisti divji kamp. Santa Suzanna npr je precej bolj turistična pa Lloret de mar sploh (za najstnike pa sigurno najboljši). Enkrat bi si želela še naprej od Barcelone ob celi španski obali ...


_____________________________


www.alergije.net

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kampiranje v španiji, predlogi za druge d...
1.2.2009 17:04:51   
mala zirafa
koliko pa stanejo potni stroški recimo do catalonie?

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?