|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
27.1.2009 0:27:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

IZVIRNO SPOROČILO: nya

je mislila goša zihr- nde Tina?

no zdej pa res lahko nočko

ja sej,kaj pravim jaz...gosa a ne??user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
27.1.2009 0:43:00   
Tina 28
aja...ti ne šumiš in ne sikašuser posted image user posted image user posted image . ja zdaj ko sem doma mi mal po domače seka...pa še sproščeno pišem. Kam bi pa prišli, če bi s prijateljicami klepetali v knjižnji slovenščini. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
27.1.2009 7:52:58   
Samsa
Dobro jutro user posted image

Skuhala sem vam user posted image in user posted image

Zdaj grem pa nazaj brat... pridno ste klofale user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
27.1.2009 8:12:31   
Anonimen
čvekice bravo za čvekuser posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2129
27.1.2009 8:36:25   
babysolza
Jutrčka!

Ja meni pa res ni nikol nč prou - neki časa sem jamrala, da nič ne čvekamo in nimam kaj brat in ne s kom čvekat, zdaj pa ne sfolgam prebrat! Pridne, pridne! user posted image user posted image

No, jaz sem sklenila, da je čas da grem spel mal dinarčkov zapravtuser posted image  in pridem jutri v Lj. Če je katera za čvek, jutri okrog 10-ih v Supernovi.

Šibam kej pojest, me volčja lakota zadnje dni. Aja, sem pozabla navest razlog - sem dobila user posted image  v soboto - prvo po več kot 16 mesecih. Pa ne vem, al bi user posted image  al bi se user posted image . user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
27.1.2009 8:46:20   
Anonimen
Jutro.user posted image Obmesečnikov danes ni menda, vsaj tako kaže seznamuser posted image

Babysolza, naša čmrla je stara 7 mesecev pa pol, pa mam že 7 user posted image .user posted image user posted image user posted image Sej človek res ne ve, al nej bo vesel al žalosten.user posted image Kakorkoli, za novega user posted image je to fajn, za splošno počutje pa user posted image  user posted image ...ja, takle mamo.

Samsa, tile zajtrki so mamljivi, ampak jaz ne jem skoraj nič več čez dan, kile pa tud dol ne gredo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
27.1.2009 8:47:45   
Anonimen
jutro še enkrat

Ema mi še spi, pa moram malo izkoristiti čas.

hujšanje- se trudim da spravim nazaj dol te kg.

didlinaa-saj če boš še enega user posted image imela se ti ne splača hujšat zdaj,boš po drugem hujšala- tako so meni govoriliuser posted image

< Sporočilo je popravil ninny -- 27.1.2009 8:48:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2132
27.1.2009 8:53:01   
Anonimen
a zdaj,ko imam pa jaz čas, pa ni nobene tukajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
27.1.2009 8:54:18   
Anonimen
Ja ninny, sej jaz v bistvu sploh ne hujšam, nimam niti namena. Problem je samo moj trebuh. Ampak mene prepričat, da je treba mal potelovadit, da bo šel šlauf dol...ja, to je pa težko.user posted image Nimam ne volje, ne ideje kako .user posted image Sem se prepričala, da saamo jest ne smem, pa bo.user posted image user posted image user posted image
Mi smo vstali že ob pol 8, pojedli, zdej je pa mrknila nazaj. Ne bo več dolgo spala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2134
27.1.2009 8:56:22   
Anonimen
Midve sva pa danes imele že budnico za flašo ob 6, samo je potem takoj nazaj zaspala ko je pojedla.user posted image

trebuh-jaz mam takega,kot bi bila 6 mesecev nosečauser posted image se moram do poletja mal v roke vzet, da ga zgubim

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2135
27.1.2009 9:05:30   
Anonimen
Poletje bo kmal tu. Še men recept prosim.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2136
27.1.2009 9:08:29   
Anonimen
hmm no jaz se trudim vsak dan mal na sobno kolo it, pa s 1.2. grem nazaj na dieto,ker ko je moj doma, jaz full jem, zjutraj imava obilen  zajtrk,pa kava.... ko sem pa z Emo sama, imam pa tak mini zajtrk. Pa večerje sem mal ukinila oz. pojem samo jogurt za večerjo. Rezultat................trenutno ga še niuser posted image ti povem kako napredujem čez kakšen mesec samo upam, da ne bom prej obupala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
27.1.2009 9:14:16   
Anonimen
No, jaz pa cel dan ne jem, jem komaj, ko pride user posted image iz službe.In se napokam za cel dan nazaj.user posted image In rezultat je tu:(user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
27.1.2009 9:14:55   
Anonimen
ja, bi bilo boljš če bi cel dan po malo jedla 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
27.1.2009 9:15:19   
Anonimen
 A Sara ti spi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2140
27.1.2009 9:16:33   
Anonimen
Pri nas je prejšni dan začela ljubčke dajat oz. cmokat in ko jo vpašaš kako ema da ljubčka zacmoka in se prav navihano zasmeje. Jo moram posneti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2141
27.1.2009 9:17:21   
Samsa
ufff... vidve sta se pa vrgle v grdo temo user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bom morala nekaj na tem naredit ( vsaj nekaj kil dol it)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
27.1.2009 9:18:37   
Anonimen
saj je prav luštna debata, še bolj mi bo všeč ko bodo kg izginileuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
27.1.2009 9:18:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pri nas je prejšni dan začela ljubčke dajat oz. cmokat in ko jo vpašaš kako ema da ljubčka zacmoka in se prav navihano zasmeje. Jo moram posneti.

user posted image

Naša isto. Pa njam njam naredi, pa jezik pokaže pa pljuva ven slino, blabla naredi scensko :)

No, zdej je pa budnica. Kliče ata, sam kaj ko ga ni, je v službi.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
27.1.2009 9:20:04   
Anonimen

saj je prav luštna debata, še bolj mi bo všeč ko bodo kg izginileuser posted image

Bodo šli kar sami od sebe.user posted image

zdej pa res grem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
27.1.2009 9:20:55   
anaj22
Ojla

sam de vas na hitro pozdravim, da novte mislile da sem pozabla na vas.

Mi smo še kar prehlajeni, ampak gre že na bolje, včerej smo izkoristili sonček in bili zunaj, danes pa pečem torto za atija ker ima rd.

Vsem za nazj in za naprej čestitke za obmesečnice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa za vse ki rabite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam še kej nardit in upam da čim prej končam, da bom lahko prebrala še vse za nazja in pol še mal počvekala

babysolza imaš zs

pa pa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
27.1.2009 9:21:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Bodo šli kar sami od sebe.user posted image

ne bi bilo slabo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2147
27.1.2009 9:21:51   
Anonimen
anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2148
27.1.2009 9:22:36   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image obe... naša pa sam govori TAJDAJTAJTAJTAJ user posted image user posted image user posted image

Aja, pa danes ponoči smo meli malo špartanske vzgoje... upam, da bo kaj uspeha user posted image ( sem ob 01,00 -   po hranjenju - ušla v dnevno, ona je pa ob 4.30 misla, da bo vstala, pa je začela godrnjat in se z dudo kregat, pol pa jokat; je pa nisva vzela ven iz njene posteljice in je po 20 minutnem joku nazaj zaspala in spala do 6.15)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
27.1.2009 9:23:22   
Samsa

anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...

Katera barva Mutsy vozička
endrina

Če bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?

Cargo Kaki (14%)

Team Dark Kaki (6%)

Team Ocean (30%)

College Green (17%)

College Red (19%)

Team New White (13%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!