nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ampak tokrat res lahko po dolgem doooooolgem času spet rečem, da je bila dobra noč, kar se Mančinega spanja tiče . Zaspala je med 21.30 in 21.45, nato spala do 3.00, spila 260ml čaja, nato sem jo dala nazaj v njeno posteljico in je naprej spala v svoji postelji do kar 6.30 TO MI DELEJ MIŠKA MOJA!!!! uf, koliko spije Manca, in to ponoči!!! daj povej mi... a pleničko ima pa isto od večera pa do jutra???? ker Brina ful manj pije, pa ima zjutraj že čist polno pleničko ja, naša ima prav čajeve maratone ponoči ja, pleničko ima isto, ker je ponoči ne preoblačim, drugače bi lahko kar vstala, ker ni šans, da bi ona nazaj zaspala, če bi jo šla preoblačit seje pa danes drugič v skoraj 9ih mesecih naredilo, da ji je plenička prepuščala in je bila posteljnina spodaj malo mokra. moram it v akcijo in ugotovit katere pleničke bi bile najbolj primerne za ponoči ss, ne trudi se, odgovor je preprost; če je količina urina prevelika ne zdrži prav nobena. Tudi jaz tako mislim, ko še ni spila toliko čaja ponoči (6dl-prava pumpa ), ji pamperske niso premočile, zdaj pa če jo ne previjem je poplava, to pa naredim v temi, brez umivanja ali česa, eno dol drugo gor, pa se mi ne prebudi čisto.
|