Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole jajčkanje- oprosti izrazu , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela.. si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 meseca nikoli ni prav normalno jedla tana7; eni bi rekli samo 2 meseca. No , vem, da je zate to isto kot 2 leti. Sama veš, da ni druge kot da čakaš, da se gospa spomnejo jest. Lahko bo začela v roku 1 ,2 3 mesecev, lahko pa nikoli ne bo veliko jedla. Jaz sem bila ena taka packa, ki ni hotla jest, pol se mi je pa odprlo, šele v šoli Boga moja mami. Res je naljažje, da sprejmeš to njeno "muho", da bosta obe zadovoljni. Jaz se še borim s tem sprejetjem take kot je, ne gre mi najbolj od rok, ampak z dneva v dan je lažje. Seveda imam dni ko me popade strahotem bes, amapak je takih excesov čedalje manj. jst na srečo nisem besna nolj občutek nemoči je pa res, da ne vem točno, kaj v našem primeru pomeni "sprejeti njeno muho" - a da ji med 8.00 in 17.00 sploh ne ponujam nič? - da se trudim in ji ponujam, ampak vnaprej vem, da ne bo jedla? skratka, da se delam, da je vse ok - da ji za vse obroke dajem mlečno kašico - da jo bo jedla 4x dnevno - ???? Ja ponujaj ji hrano tisto kar ti vsaj nekaj poje na 4h npr., četudi bo jedla samo mlečne zadeve, pa naj jih.
|