KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: jadrnica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa jadrnica, a da ločevlna pomaga, če imaš možnosti za sladkorno? Ker meni tudi to grozi... Sem pa že enkrat z ločevalno shujšala 13kg. In mi prav paše tako prehranjevanje, samo če si v službi, je treba veliko organizacije, da spelješ to. Mah, saj jaz tudi nisem na 100 ločevalni, nekje na 50 do 60 % ločujem , ko se spomnim, seveda jem tud špagete boloneze, kar sploh ni po ločevalni. V slubi pa tudi bolj tko tko jem po montignacu, ker tam pač moraš jest, kardobiš. Ja, to kakor pomaga, mi je že več zdravnikov to povedalo. Predvsem je to tudi fajn za krvnožilni sistem našega telesa, ki pa je pomojem bistvem za naše zdravje.......saj veš, hrana zelo vpliva na naše zdravje, pa jaz rečem, še malo zdrave pameti zdraven, pa se da živet. Nisem pa noben dietni freak, ker to res ni zame, jaz pojem kar mi paše, tudi ob 1 zjutraj toast s sirom :) No tako nekako sem jaz. Ko me prime, ločujem, jem pa v bistvu vse, če mi paše. Zdaj ko sem noseča pa ne gledam na to. Ko rodim, bom verjetno spet. Bova takrat kaj več o tem rekle. Takrat bomo itak odprle novo temo Marčevke 2009 hujšajo! in bomo o tem na veliko razpravljale in si pisale jedilnike in dajale ideje za kuhanje...Uf, sper bo veliko receptov.... samo takrat verjetno vseh teh sladic ne bo na jedilnikih...
|