TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Moj mož ima danes rojstni dan. Pa ne vem, kako se naj sploh obnašam do njega. Nisem drugač ljubosumna žena ali pa da bi mu kdaj težila, ker hodi na druženja, evente in na pijače. Šrekam moško logiko in način razmišljanja, samo včeraj... Sej sem vedla, da bo ta teden en dan zabluzil in dal za runde, samo fora je v tem, da sem ga včeraj klicala na šiht in vprašala, če ima namen bluzit ta dan, je rekel da ne in da pride kmalu domov. Sem se še veselila, ker je bila glina, želela sem si iz ven (se malo zluftat po treh dneh, ko sem nonstop v stanovanju) in sem mu rekla naj res pride normalno, je zatrdil da bo. In potem se primaje ob pol 11ih zvečer, se vrže na kavč in zasmrči. Evo, in danes ima RD. Kako bi ve reagirale? Ah moški, kdo bi jih razumel. Nevem kaj naj ti rečem jaz bi se verjetno delala, kot da se nič ni zgodilo, bi mu pa drug dan pač povedala svoje, da smo tudi me potrebne kdaj off-a ( ga nisem imela odkar imam otroke ) in da naj skuša razumet oz vsaj poklicat, da ga pač nebo. To jaz svojmu tupim v glavo že kar neki cajta, pa očitno mu še ni prišlo do sredine. Nevem zakaj imajo potem mobitele za okras al kaj... Nč moram za knjige, me bo to pravo čist ubilo... Blacky: te čist razumem...