hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sma nazaj od P ker sma mela kontrolo. Stanje nespremenjeno, nosek zabasan, polno sluzi v dihalih, pljučka pa ne piskajo HB. Jaz še grem danes na izpiranje ušes, včeraj mi je moj dal v ušesa olje, pa sem na eno uho full slabo slišala celo noč. Upam, da mi bodo vredu sprali, ker mi skoz neki šumi v ušesih. Videk spi svojo prvo rundo, jaz pa grem malo Tv gledat, ker sem uradno v "bolniški", ha ha. Ker pa to ni dovolj, sem danes dobila in me zvija kot malega pujseka. Kar me ponavadi nikoli, ker jem KT. Mi je pa moj ati ravnokar sporočil, da je bilo po radiju objavljeno, da moramo obvezno prekuhavat vodo. Še to. Saj za Vidka tako skoz prekuhavam, zdaj pa moram še za sebe. . Jaz pa danes nimam ideje, kaj bi kuhala za Vidka. kje je treba prekuhavat, na vašem območju al cel MB? Olja pa ne dajat več v uho, to je včasih držalo za dobro, zdaj pa naj ne bi blo več vredu, jaz sem bila ZELO kregana od stroke pred časom Imam prav eno olje za ušesa, mogla sem si pa dat včeraj v uho, da se bo zmehčalo, da mi bodo danes lažje oprali. Aja, glede prekuhavanja vode, baje je bilo rečeno da tu na našem koncu