|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
29.1.2009 15:26:58   
matcar
Tak, jaz sem že nazaj. Kaj ni nobene?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
29.1.2009 15:41:47   
Vrtnica79
Hejla, na brzino...............

lepo je bilo po dolgem času počvekati v živouser posted image , zdaj pa glejte da nebo spet toliko časa minilo do naslednjega srečanjauser posted image

zdaj pa morema spet ven po L v šolouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
29.1.2009 15:53:51   
arabela*

jaz sem tudi tu.

user posted image je tečna,nekaj se zvija,pa joče,niti kuhat ne morem.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
29.1.2009 16:05:41   
matcar
Bogica! Kaj ji nič ne pomaga, niti čaj al pa masaža trebuščka?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
29.1.2009 16:07:44   
Pandica
Mi2 pa sma se zdaj tak fajn najedli, njami user posted image  user posted image  user posted image

Bom poknila vsak cajt se mi zdi user posted image

Zdaj pa še grem dol eno kavico spit, paše po kosilu, ne? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
29.1.2009 16:09:20   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Bogica! Kaj ji nič ne pomaga, niti čaj al pa masaža trebuščka?

ne,zdaj sem ji uturla flaško,da je jedla,pa nekaj prda nonstop...upam da bo bolje...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
29.1.2009 16:10:29   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Saraya   tvoji dve pupi pa sta tak luštni, ko cuker user posted image
Aneja je itak full zlata, Marisa pa tut, pa full je zrastla odkar sem jo nazadnje videla user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
29.1.2009 16:11:06   
arabela*
grem mehiko gledat,se tipkamouser posted image ......................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
29.1.2009 16:40:53   
matcar
Kak se ti da tote limone gledat?user posted image  Meni so že tečni, ker je zgodba vedno ista.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
29.1.2009 17:04:22   
Pandica
Kaj vam te duplo pošilja poste? user posted image

Da vidim, če bo meni tut user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
29.1.2009 17:05:01   
Pandica
Ni mi user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
29.1.2009 18:10:19   
Pandica
Babike, a gleda katera poročila Svet na kanalu A?

Je prej kazalo, da je na Ptuju oče svojo mladoletno hči več let spolno zlorabljal in, da je včeraj rodila v Mb P njegovega otroka, stara pa je zdaj 15 let. Aja, pa nekje v kleti jo je tut skrival, pa v šolo ni hodla, pa nič...pa naš CSD spet nič ni ukrepal...pa to je res za bruhat kaj se dogaja, katastrofa...
Saj še preden pa sem o tem zvedela v Svetu pa sem brala v današnjem Večeru, tut piše o tem...

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
29.1.2009 18:35:55   
botrca
Evo mene na raport...Jan mi je tudi v avtu zaspal in ko sva prišla domov sem ga samo prestavila v vozek in zopet šla na sprehod po Kungoti do 16:45.

Ja res mi je bilo danes lepo, upam  da se kaj kmalu zopet vidimo pa nekje zunaj ko bo bolj "zanimivo" vreme. Moramo se videt preden gre Matcar rodituser posted image . Maks je pa prava faca, da ti kar zaspi, moj nikoli.

Pandica kako dolgo je pa tebi Zala spala?

Vrtnica79 kak je Vana luškana pupika. Pa saj ne more bit večja če si ti bolj mala. Kaj Lataša je tudi bolj mala? Pa tvojuser posted image ?

Saraya tvoja Marisa je pa res že prava babika, 2 meseca je nisem videla pa je očitna razlika. Aneja pa je tako pridna, ne vem kaj se pritožuješ user posted image . Zakaj rabiš stanovanje?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
29.1.2009 19:20:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kak se ti da tote limone gledat?user posted image  Meni so že tečni, ker je zgodba vedno ista.

full rada to gledam,že od nekdaj....

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
29.1.2009 19:23:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Aneja pa je tako pridna, ne vem kaj se pritožuješ user posted image . Zakaj rabiš stanovanje?

saj je full pridna punca,samo saj veš,doma so pravi vrageciuser posted image ,pa trmasta je-bikicauser posted image

kak misliš,zakaj rabim stanovanje?user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
29.1.2009 19:25:32   
arabela*
aja,pozabla sem omenit,da mi je vaša družba res bila zelo fajn danes.Mi je prav pasalo......malo klepeta o istih problemih,.....user posted image upam,da se bomo uspele kaj hitro spet na user posted image dobit...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
29.1.2009 19:27:25   
arabela*

matcar,bom zdaj mojga starega poiskala in dala v album sliko,da pogledaš....

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
29.1.2009 19:33:01   
Pandica
Babe, zdaj bo še na popu pri poročilih kazalo o onem tipu, ki je nadlegoval hčerko...po reklamah bo...pojdite gledat...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
29.1.2009 19:35:44   
botrca
Saraya daj povej kje najdeš te smeškote ker imaš čisto drugačne kot me ostale.

Vrtnica79 ti pa tudi, vedno novi smeškoti.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
29.1.2009 19:36:10   
Pandica

Pandica kako dolgo je pa tebi Zala spala?

Do 15.20h user posted image fullll dolgo za njo user posted image ker je blo več kot 1 uro user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
29.1.2009 19:36:47   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

aja,pozabla sem omenit,da mi je vaša družba res bila zelo fajn danes.Mi je prav pasalo......malo klepeta o istih problemih,.....user posted image upam,da se bomo uspele kaj hitro spet na user posted image dobit...

Se podpišem   user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
29.1.2009 19:37:17   
arabela*

Babe, zdaj bo še na popu pri poročilih kazalo o onem tipu, ki je nadlegoval hčerko...po reklamah bo...pojdite gledat...

videla.............ma svašta.............user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
29.1.2009 19:37:33   
botrca

sem poslušala...groza jaz bi ga user posted image     user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
29.1.2009 19:37:55   
Pandica

Ja res mi je bilo danes lepo, upam  da se kaj kmalu zopet vidimo pa nekje zunaj ko bo bolj "zanimivo" vreme.

Preden se bomo lahko dobile zunaj bo še preteklo nekaj vode user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
29.1.2009 19:38:41   
Pandica
Jaz sem pa zdaj 1,5h likala user posted image sem bla pridna, a ne? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Nasvet pediatrov: Posedanje dojenčka odsve...
Otrok napreduje iz ene v drugo razvojno fazo z lastno hitrostjo in prav je, da sam odloča, kako dolgo bo ostal v posamez...

Partner pri porodu
smž

Ali bo/je vaš partner bil poleg vašega poroda?

DA (86%)

NE (14%)

Število vseh glasov: 188

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!