matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček glede kopanja: pri nas je kričanje že ko namočimo noge pa rito,da bi pa tkole glavo,po moje se mu zmeša, mi ne maramo vode,..smo umazanci ...ne vem kaj bo zdele ko ga bom mogla večkrat na dan namakat zaradi noric.,...operete verjetno lahko mu tudi mokro brisačo polagaš na norice.. tako smo mi pri Žigcu. IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_ jutro.... s čim čistite noske vaših ? in kje ste kuple? jaz sem do zdaj to počela s svaljki vate, ampak se zadnje čase tako upira, da ne moreva ščistit prav nič. ima pa že čisto zaštofan nos z bebi palčko... IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Evo, še jst mam eno "zdravstveno" vprašanje: ful me bolijo kosti v nogah, tko kot pri gripi (al pa tko kot v najstniških letih, če hitr rasteš). Ampak nimam vročine, nič drugega mi ne fali, sam tole je pa za znoret. Kakšna ideja, kaj bi to blo? A si imela kdaj kakšen zlom?? matejchi, za otroški dodatek se oddaja za 2008, ampak v navodilih piše, da če oddajaš v januarju, februarju ali marcu, se pišejo podatki za 2007 Ne razumem, ampak tko pač je ... tko da cifre sam iz dohodninske odločbe za 2007 skopiraš ... A sem za otroški dodatek spraševala.... sem mislila tole dohodnino, ker je dala ena link za 2007.. ryssa mislim .. Pa jabolčka smo testirali danes... juhu. Erin 29.1. Tamy30 - MARTIN miškolinček - FILIP Čestitke za 1/2! majči22 bom zrihtala... Danes sem dobila vabilo, da moram prit na letni razgovor, a katera ve, a se moraš udeležit tudi če si na porodniški.. anita danes sem pa jaz tebe videla v letu mimo soseda...