Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

naj jih nabavi. Je kupil 2 jumbo paketa po 84 kom. Kakšen teden za tem pa še v Leclecu akcija - dvojno pakiranje po 84 kom, pa zraven dobiš še mehčalec. Uuuuu, to moram pa nabavit, se splača! Do takrat sem uporabljala Pamperske iz Mullerja, ker sem dobila bone pa smo plenice kupili. Ko smo te porabili, jaz odprem prvi paket in vidim, da so čisto drugačne plenice. In kot ti praviš, povsem druga kakovost. HB sem imela spravljene račune in smo lahko 3 zaprte pakete vrnili. Sem pol malo pobrskala po internetu in mislim, da sem ravno tukaj na RR prebrala, da imajo v Mullerju Pamperske, ki so nemške proizvodnje, povsod drugod pa poljske, ki so delane za vzhodne trge. Skratka jaz sem probala potem še Mullerjevo trgovsko znamko plenic (če se ne motim, se jim reče Babylove), ker so jih ene ful hvalile, pa so se mi zdele enake kot poljske Pamperske. Tako da sem presedlala nazaj na nemške Pamperske. Naši mali ritki pač zelo dogovarjajo, tako da bom kar pri teh ostala. Res je, da so dražje, ampak te ima lahko podnevi gor 4h brez problema une sem mogla pa menjati na 2h. Tako da je dvojna poraba unih, cena pa ni pol nižja.
namreč teh plenic, ki imajo ta znak gor ne more imet in morem kupovati vijolčne pakete, ki pa tega ne vsebujejo.
.
Moram kart naprej z bibiko noter šarat in bezat ven tisto zasušeno kožico in ne vem kaj še vse je tam zraven...