Anonimen
|
Recept: 3 velike zrele banane 1jajce ali 2 beljaka 2 žlici olja 1/3 kavne šalce mleka 1/3-1/2 kavne šalce sladkorja čajna žlička sode 1/2 čajne žličke pecilnega praška 1-1 1/2 kavne šalce moke zmešaš jajce, sladkor, olje, mleko, sodo in pecilni prašek z vilico pretlačiš banane in jih dodaš v maso. Na koncu dodaš moko, pečeš 45min na 180 st ........tole sem nasla,Mojcin recept.Ga je ktera sprobala??? ..........,me mal nostalgija daje,sem sla nazaj mal na maja...super,vse v pozoru kdaj bomo rodile.No,jaz nisem veliko sodelovala,pa vseeno.... zelo zabavno ....tole sem pa napisala en dan pred porodom..... Dobro jutro! Se jaz se vam na hitro javljam,naslednjic pa upam da ze s podnajemnikom v narocju . Pocasi se odpravljam v bolnico,pa sem tolk nervozna,pa se vso noc sem se premetavala,pa premisljevala kaj vse moram se zjutraj narest in vzet... Drzte pesti,pa na naju mislite,da bo vse v redu.Ko pa rodim se pa javim Ninni ali pa Mojci.Samo ne vem kdaj bom lahko prisla do telefona. Nic,lepo se imejte,jaz pa sibam se vse do konca postimat. CIAO kleopatra - nič ne skrbi, vse bo ok, evo ti pošiljam .......Nya kleopatra...........pa saj veš,.da bo vse ok,važička čez en dan boš že mela svoj zakladek v naročju,lepo jo potiskaj še v našem imenu ......Lunca Kleopatra, držim pestke in ti pošiljam ter nestrpno čakam novo junijsko češnjico! .........BS Kleopatra- , da ti dnevi v P čimprej minejo, s čimmanj bolečin in da hitro stisneš k sebi svojo štručko (in z njo v naročju spet kaj poklepetaš z nami ) Vso srečo! .......AS Kleopatra-veliko sreče ....Lonapo
|