Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

in mamice...
Js mam se zdj probleme od poroda ker so mi neki zasrali in morem zdj trpet dokler ne bo minalo...
Pac vse je kazalo vredu,no vglavnem js tk nisem vedla kk je ko je blo poroda konec ker si nisem mela s cim pogledat vem samo da so rekli da ne bo treba sivat in da se bo samo skupi zacelilo pac da je ena manjsa ranica...No pa sem js verjela da je to pac tk,ceprav sem umirala ko sem sla na wc lulat ker me je tako peklo da sem se zacela ze trest..Pa pridem domov pa vzamem ogledalo v roke in vidim da mam ubistvu malo sramno ustnico napol pretrgano in da ni sans da bi se mi lahko to nazaj zaraslo..Zdj pa se kr trpim pa jocem ko grem na wc od te pekoce bolecine...Sem pa bila pri ginekologu pa mi je rekla da mi sivat vec ne smejo ker lahko samo 12 ur po porodu,tk da zdj je kar je...SEj ne vem kaj naj
. Ponoči pa nisem fajn spala, sem se kar prebujala
.
..boga bebica, kk jo more premetavat noter po trebuhu.