|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
30.1.2009 21:08:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PikicaStonoga)
  Neposredna povezava do sporočila: 3151
   RE: oktoberski lumpiji 08
30.1.2009 21:18:38   
evelin
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ravno gledam oddajo Družinski dvoboj na TV3 in sem si rekla da bi se mogle še me prijavit ker smo take čveke bi ves denar pobrale.user posted image user posted image user posted image Porable bi ga pa za piknik.


So ble pred kratkim julijske čveke če ste gledale 

_____________________________

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
   RE: oktoberski lumpiji 08
30.1.2009 22:03:22   
Dream
PikicaStonoga upam, da mi nisi zamerila, ker nisem tako resno mislila... Se opravičujem, če sem te užalila!

No, naš mali korenjak je od 19h dalje tako na glas govoril, da ga niti med kopanjem nisem mogla utišati, potem pa je pojedel polovično dozo in takoj zaspal. Ga je čisto zdelalo in zdi se mi, da jutri ne bo toliko govoril, ker si je danes glasilke precej namučil.

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
   RE: oktoberski lumpiji 08
30.1.2009 22:07:19   
Lovely
Ej, čveke čvekaste user posted image

Jaz sem tudi Inyo danes pustila z očijem za 2 uri (sem šla k mami, je doma in je OK) in sem prišla dam v raztur. Inya je bila čist overtired in čist tečna, 1 uro sem rabila, da sem jo psravila v red. Možek je čist bogi in zaskrbljen, res je ob njem total naspidirana, ker ga čez dan zelo pogreša (kok mi je čudno k se poskušam odvadit preveč uporabljat FUL). Je kar nekaj začel bluzit, da ni vreden ta job tega, da ga hči ne pozna itd. Sem še njega morala pomirit pa sem zdaj adijo.

Za TV3 pa jaz ne grem, ker moj tam dela in ne gre to. Bom pa navijala.

Ajde, mirno noč vsem. Pa pa  

_____________________________

Lovely

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
   RE: oktoberski lumpiji 08
30.1.2009 23:34:34   
blanka1
ja halo bejbeuser posted image
ma ko čvekaste da je to kar joj- ne morem več slediti- no mi smo polno zaposleni. mala se doji čez dan zelo pogosto a ponoči spimo 2-3 ure. pa gre no bo že. Drugače se mami uči za izpit pa še dosti dela mam po hiši, pa kosilo za moje starše pa pol še za mojega..... pol pa še kak sprehodek in je že čas za spanje malo vas preberem pol pa že letim.
No sedaj moja mala spi- jaz pa nekako ne morem zaspati- moj pa je v služi. Večino časa se sama doma in je kar dolgčas- res pogrešam službo.
A vasi pikeci imajo dudo ?
moja jo ima in če jo nima not se začne kar jokat- le ko trdno zaspi je brez nje- no to je samo ponoči. Čez dan je nimama.
no ta riževa sluz se mi zdi kar dora- jaz mali dajem le malo skokeca od jabolke- vendar mi potem začne bruhat! Nevem kaj naj bom poskusla z korenckom pa bom videla če je isto.
Dodajala bom samo skoeca do 6. meseca pol pa bomo začeli z kašicami in zelenjavo.
moj in moja pikica nista pogosto sama- le kake pol urce pol pa je že težko- zaradi dojenja in mamico pogreša, ker sva pa res nonstop skupaj. Pomaga mi kolikor mo dopušča čas, se pa zelo trudi, in tud pikica bi rada videla atija bolj pogosto pa žal ne gre!user posted image user posted image


nikoli še nisem gledala te TV odaje po televiziji, tako da nevem kako sploh to poteka! bom pa si ogledala enkrat ko bom imela časuser posted image
No se vidi da rastemo in manj spimo, vedno več časa preživim z njo in kako  hitro beži čas. Saj ne morem vrjeti da bomo počasi že 6 mesecev in potem še malo pa bomo vrjetno šli v službo.


user posted image Blagor vam ki imate doma svoje mame ali tašče da bodo pazile na vaše lumpije. No mi bomo morali na vsak način v vrtec, ker starši še delajo. No upam da s tem ne bom imela prevelikih težav in če mi bo sreča naklonjena bova za pikico mogoče čisto v bližini in jo bom lahko vsako urco pogledala. (mogoče pa tud ne- bomo videli avgusta).

Upam da bomo še drugo leto kaj naročliuser posted image - da ne bo mala preveč samauser posted image - pa bomo lahko s5 doma.

No sedaj sem se razpisala, sedaj pa pojdem pod tuš pa še glvo umiti.





AJA BABIKE- LEPO VAS JE BRATI IN VPRAŠATI ZA KAKŠEN NASVET- NAJVEČJA POHVALA PA TEBI JANJA...  NE VEM OD KOD TEBI TOLKO ČASA ZA VSE SKUPAJ- BRAVO MAMIuser posted image user posted image user posted image

NO PATUD OSTALE STE PRIDNE!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
   RE: oktoberski lumpiji 08
30.1.2009 23:35:43   
blanka1
JA KAKO GRDO OD MENE- LAHKO NOČ VSEM!user posted image

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 8:04:29   
blanka1
DOBRO JUTROuser posted image user posted image user posted image
No za nami je noč-no je spala tako  tako- se je neka prebujala vendar pa ni jokala, jedlke sva 3 in sedaj se že veselo igra!

no sedaj pa se bom sla učiti- če bo seveda mala pridna- drugače pa bom morala takrat ko bo pikica odšla spat. Moj user posted image spi, ker je dela ponoči. Nič grem sedaj- se slišimo kaj pozneje- če bo čas!

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3157
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 8:22:17   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

PikicaStonoga upam, da mi nisi zamerila, ker nisem tako resno mislila... Se opravičujem, če sem te užalila!



JUTRO!!!!!!!!!

ne ne nisi me užalila, tud jaz sem se sma hecala z osli ...sej ko me boš spoznala, boš videla, da sem tiste vrste pozitivnih ljudi, k se radi smejejo, čvekajo in razumejo hec! ;)user posted image user posted image user posted image  Tud nisem zamerljiva, užalijo me pa čist druge stvari ...tko da brez skrbi ;) user posted image user posted image

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 8:25:39   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Je kar nekaj začel bluzit, da ni vreden ta job tega, da ga hči ne pozna itd. Sem še njega morala pomirit pa sem zdaj adijo.



Kdaj pa prihaja domov? Sam poglej v današnjem času ni skoraj službe, ki ne bi imela evropskega delovnika ...tko da KARKOLI bi delal, bi mogoče profitiral urco, dve user posted image  Sicer pa midva poskušava tako, da je čas, ki ga skupaj prežvimo KVALITETEV, kaj ti rabi npr. da bi bli dosti skupaj, ap to ne bi blo to user posted image user posted image user posted image  Tko da dokler se imamo radi ...user posted image user posted image user posted image  

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 8:30:58   
PikicaStonoga
Blanka1:
- naša ima dudo tud večkrat čez dan, kakorklad, za zaspat tud 1x ja, drugič ne, ni pravila ...
- tud jaz pogrešam službo
- tud midve bi radi ble večz atijem, pa ne morva, sicer je poa danes sobota user posted image user posted image user posted image  pa bomo izkoristli, zdelemorm hitr polgredat form, potme ko se zbudijo, ne bo časa ...

valla - sorry nisem vidla, sva cel večer gledala nadaljevanko One Tree Hill z možekom in se stiskala, drugič mi pošlji SMS ;)

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3160
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 10:07:04   
Dream
Dobro jutro!

Blanka1 hvala za kavico, dobra je bila! Kar se tiče dude, jo imamo mi samo za spanje in mogoče za v vziček, da malce povleče, sicer pa je sploh ne mara, kar naprej ven pljuva. Za spanje mu jo vztrajno zlačim noter, ker je sedaj poštudiral, da ima palec ves čas "pri roki" in nočem, da se s tem razvadi. Menda tudi ni pametno, da sesa palec, je duda še vseeno boljša.

Služba ja, čedalje bolj pogrešam kakšno spremembo v svojem življenju, pa čeprav je to le služba. Zelo malo smo skupaj, kar neka rutina je vse, tako da sem se malce naveličala. No, sicer pa Matic spi in ga že sedaj pogrešam  user posted image Kako sem čudna, kajne?

PikicaStonoga hvala, si me potolažila, ker sem res mislila, da sem ga totalno usr... user posted image  

Oddaja no, bilo bi zanimivo, vendar jaz nisem ravno tip za pred TV kamere, od doma pa lahko navijam in se derem na ves glas user posted image

Zdej si grem pa še eno kavico skuhat, pa mal pobrkljat, potem se bo pa itak Matic spet zbudil.

Ne vem, katera je zadnjič pisala, da gredo čez vikend na snežne gradove. Jaz bi zelooooo rada šla, pa kaj, ko je user posted image  ves čas v službi user posted image  Sva bila enkrat sama in nama je bilo prekrasno, tako da bi z veseljem ponovila, pa skupaj žal ne bomo mogli it user posted image  Tako da bom že prihodnje leto vzela s seboj taščo ali pa mami. No, vi ki pa greste, pa se imejte lepo in kaj poročajte, ali je bilo vredno ogleda ali ne. Jaz sem takrat poskilala kar nekaj takih luštnih gradov, so mi bili res všeč.


(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3161
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 10:34:31   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lovely



Za TV3 pa jaz ne grem, ker moj tam dela in ne gre to. Bom pa navijala.

Ajde, mirno noč vsem. Pa pa  


uuuu veze user posted image user posted image user posted image jes bomo zmagaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 10:43:01   
*talcy*
... OJLA dobro jutro ....
joj punce ste zgodne ... moj user posted image  še vedno spi user posted image  ... user posted image  pa je ravnokar prišel ven user posted image  ..... mi imamo tud danes sončeka ...sicer mal burjeuser posted image ma bo že ....

duda .... naš jo ne mara preveč ,včasih manj včasih več .. sem pa zvečer opazla da ko ga dam spat jo ne mara in zaspi brez nje .... sicer rabi lučko če ne mi ne zaspi - mene pa tatota ne rabi user posted image  

zdaj grem pa likat in pol še piškotke spečt in nato se gremo vsi 3je okol potepat

LEP DAN

_____________________________

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 11:27:38   
evelin
No dobro jutro vsem skupaj, sicer zame ni bog ve kaj dobrouser posted image ker sem prvič dobila nadležno rdečo tetouser posted image user posted image user posted image . Eno leto je ni bilo pa je blo prav cool. Kako pa kaj ve, ste jo že dobile?
 
Zdle se pa najemo pol pa gremo na koroško gledat te Gradove Kralja Matjaža. Še nism bla nikol me prav zanima kk to zgledauser posted image . Pol gremo pa še mal k mojmu stricu na obisk,... tk da bomo cel dan na terenuuser posted image .
 
Zjutri sem pa user posted image  uredila slike v album, tk da mamo zdej do treh mesecev urejenouser posted image user posted image user posted image .
 
 

_____________________________

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 13:03:15   
Dream
Uf, kakšno zatišje... Se vidi, da je vikend in imate user posted image  doma.

user posted image  Teta k nam še ni prišla, pa je tudi ne pogrešam...

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 13:06:31   
Pšemek
Hojla!
Na hitro se vam javim, da vas vse lepo pozdravim, zdaj pa user posted image  ven, na sončka! Jeeeee

_____________________________

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 14:08:56   
jolly123
Ja mi danes uživamo. Tamal je spal 12 ur v kosu. Pol je šel ob 11-tih spet spat za dve ure in jaz z znjim za ene pol ure, pol me je pa mož zbudil, ker je fejst smrčal user posted image Zdej smo pa pojedli, moje dva se potepata po mestu, jaz si grem pa privoščit en vroč tuš pa malo na kavč. 

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 16:27:35   
blanka1
jolly 123 tako dogo je spal- ma vidim da danes pa res uživaš, privoščim ti- sam JAZ bi tudi poležavala malo na kavču- mislim da še ena 2 mesece ne bomo- pol pa že. Ko bi moja pikica tak lepo spala- bi blo pa res super!
Ja saj se že tolažim- ko bo večja bo boljše!
Vidim da vas ma povečini doma svoje drage- in saj je tud prav no mi pa se bomo sli potepat- pride sestra in moj nečakec in gremo k teti- kako dolgo bomo bo odvisno od moje pikice user posted image

ajde babike

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 16:29:32   
blanka1
aja glede tetke iz krvavca- sem jo jaz dobila že po 6 t- pa polno dojim- si morete mislit, no k sreči ni hudo- nekaj dni pa še to je čisto malo zaenkrat!
bomo videli kako bo ko nehamo polno dojiti oz. čisto prenehamo!

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 17:25:09   
Lovely
Daaaan punce,

kako smo danes? Mi smo super. Mi smo imeli dopoldan obiske in smo dobili zelo lepo darilo - stolček za na kolo - jupiii!
Potem smo šli na sprehod pa na obisk nani in dediju in zdaj smo doma in veselo vriskamo z očijem.
Jaz sem o menstri že pisala user posted image , ravno zdaj jo imam že drugič po porodu in je kar obilna.
 
Dudo ima Inya zelo rada, zadnje čase je pa res bolj tolažilne narave. Zdaj nima časa tolk zanjo ker mora rokice in igrače v usta tlačit user posted image
 
Pikicastonoga, glede joba od možeka, sva se pogovorila in sem ga malo spomnila na to kvaliteto skupnega časa in se je strinjal. Pa saj zato npr. ne pospravljava sam itd, da imava lahko več časa skupaj... Ful nama obema to pomeni. Še jaz sem kuhat začela (prej nikoli nisem) zato, da ko pride dam ne zgubljava časa... Mah po moje je bolj tečko zdaj, ko nehuje kadit, danes je skoraj 1 teden brez cigareta.  Kako sem vesela in ponosna nanj!
 
Tako, toliko na hitro, se beremo. Pa pa


_____________________________

Lovely

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 18:03:27   
timnala
Heja punce!

Da se se jst javim user posted image

Dudo imamo kr naprej..res jo ima rad, razen ponoci, ko orng zaspi, je noce imet in tudi ko ga ponoci dojim, zaspi brez nje nazaj.

Menstra..uf..se je nimamo in naj ostane tako, dokler polno dojim user posted image

Nas user posted image  pa ful cveka..ma kr naprej in zvecer, ko greva spat, tako cveka, da se hecam, da on meni pravi pravljico. Dans smo bili pri mojih doma in je bolj kot pol ure cvekal, zdejle pa spet..prav posrecen je! user posted image user posted image

Aja, pa ful pokonci hoce bit..ko ga drzim v narocju v takem polsedecem polozaju, se kr dvigne gor in hoce bit pokonc.. vasi user posted image  tudi to pocno? Drugace pa ko ga nosim tudi hoce bit vecinoma pokonci in lepo ze sam glavico drzi (sicer jo se malo cuvamo). Sem se malo sekirala, ker je le se majhen, ampak po drugi strani si pa mislim, da le 12h spi v lezecem polozaju, v vozicku je v lezecem polozaju, pa igralni center pa lezalnik..pokonci je cca. 2h dnevno max. in ce mu ne bi pasalo, se tak ne bi tako dvigoval.

Drugace so pa nase noci postale katastrofa!!! user posted image  
Ene 3 noci se zbuja vsako uro..kr neki mu ne pase..pa ga podojim pa enkrat je lacen, velikokrat samo malo potegne, ampak ne zaspi nazaj, duda ne velja, sraufa ga ne, ker tud, ce mu dam kapljice, se kr mestra naprej..in danes sva ga pa z user posted image  pustila, da je cmevkal in sva mu samo vsake tolko poskusila dudo dat in je pac cmevkal..ker ni bil to tak jok, ko ves, da mu nekaj manjka, ampak tisto bolj "znaranje"..zjutraj sm pa jst tud isto nardila, ker sm bla kot zombi..sm ga pustila, da se je cmeril pa pol, ko sem videla, da je ze zaspan, sm ga stisnila k sebi, da je zaspal za eno urco..
Mi lahk svetujete, kaj bi to blo ponoci oz. kak to resit? user posted image
 
Evo to je to..lep vecer vam  zelim,
timnala
 
 

_____________________________

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3171
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 20:53:53   
M_mojca
Heeej mamice!! user posted image

Že kr nekaj časa se nism oglasla...skoz je neki. Tud na FB nism kej velik komentirala.
Zdej mal berem za nazaj pa bom sproti kateri kej odgovorila.
Madonca, sva z Nikom mela buren večer...dokler sva plesala in pela, je blo ok, potem ko sem šla pa kopalnico naštimat za kopanje, se je pa začelo...jok, vreščanje, histerično kričanje user posted image user posted image user posted image - vse to, ko sva se začela oblačit; v vodi je priden. Grem hitro naštimat flaško, dam novo flaško, ki je večja in ima 2 luknjici, pa še Novalac NF naštimam in kot bi mu kdo ne vem kaj naredil...tako histerično je jokal da nism vedla kaj naj nardim! Grem zlit stran, nardim drugo flaško z navadnim Novalacom, pa še kr jok...sm se mislila kr zjokat zravn! No, ko mi je le uspelo da je začel pit, je spil tam nekje 60ml in ni hotel več!! Ponavadi pred spanjem spije 150ml in se je že zgodilo da je hotel še! No, potem ga položim v posteljico, ker mu nikakor nisem spravla dol niti požirka več, mu dam dudo in v momentu je zaspal!!
Zdaj se pa sprašujem do kdaj bo spal...???user posted image user posted image user posted image Ja, pestro je pri nasuser posted image
Za na seznamček: imeli smo cepljenje in smo ga kar uredu prenesli. Veliki smo 65cm (rojstvo 51cm) in težki 7500g (rojstvo 3540g)...madonca, kr precej, ampak je tud velik tako da nisva bila okregana. Sicer pa kaj naj pri dojenčku, ki hoče jest??  Brez ga ne moreš pustit!
spanje v lupinici: med vožnjo ja, ko pa je avto pri miru pa ni šans:)
spiranje perila: jaz ga samo 1x, ker dam malenkost manj praška. Vseeno dobro opere.
plenice: za ponoči pampers, čez dan eno firmo Bambolina (sem jih dobila), ko mi jih bo pa zmanjkalo, bom pa čez dan uporabljala Mullerjeve.
mbd, vidim da uporabljaš sparkijeve plenice!! Mojmu Niku ne odgovarjajo, mam pa cel paket doma od 4-9!! Če hočeš, ti jih dam!!
talcy, tud moj Nik zadnje dni štrajka s hrano! Zelo malo poje in razmake je podaljšal na 4-5ur! prej smo pa 3 ure komaj počakali! Nimam pojma zakaj...
duda: ja, imamo jo in sicer od Nuka. Mu najbolj pašejo. Zvečer preden da zaspi, ponoči tudi, ko se zbuja, dam dudo, čez dan pa niti ne.
nadležna teta user posted image user posted image user posted image :) Ja, že prišla na obisk (po treh mesecih po rojstvu), ostala en teden, niti ni bla kej preveč huda, in vesela sem da je ni večuser posted image

Celjanke z okolico, kako pa s piknikom? Kdaj bo? Nism na tekočem pa vrjetno trapasto sprašujem...???



_____________________________

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 3172
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 21:35:47   
Dream
M_mojca kar se spanja tiče je bilo pri nas isto, ene 3x se je tako ponovilo. In kaj sva ugotovila? Da je preveč zaspan, da bi jedel in da je treba uro za spanje malo premakniti nazaj. Je pa vseeno spal celo noč, čeprav je pojedel minimalno dozo - sem se jaz isto spraševala kot ti - le kdaj se bo sedaj zbudil, ker ni dovolj jedel? No, 1x se je zgodilo celo tako, da sem ga morala zjutraj zbuditi...

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 3173
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 22:02:43   
janja 27
ojla

sem vas prišla pozdravit na brzinouser posted image user posted image user posted image ja ne morem brez vasuser posted image ...sej sem mal zamtrana po celem dnevu nanogah (smo imeli koline ) mah za vas se vedno najde minutka..
obe punce spita, moj je zaspal na kavču, no jaz pa bulim v ta ekranuser posted image user posted image user posted image user posted image

blanka1 meni se je metka tud začela zbujat na 2 3 ure ponoči za dojenje no to je bilo 1 tedne sedaj mi spi od cca 20.30 dp ca 4 h se podojive pa do 8 h ....tko da je kr ok..
duda ja mi jo imamo ponoli ne , čez dan pa koker jo hoče kak dan več kak dan manj,,,si pa stavi rokice skozi v usta ou. kazalčka tko da je čist rdeč ji bom zgleda morala dat kake rokavičke da se ne bo do živga ogoldalauser posted image user posted image ,,ji dajem dudo raje pa jo vrže ven in hitro roko v usta..
je pa že veliko pokonci glavco kr sama drži jne rabi več pomoči, tko da jo dam na nogo in stisnem k mizi in že veselo toče z rokicami in gleda kozarce pa pločevinke od pive...miga z rokicami pa kaj premakne ji je kr zanimivo...al pa kako punčko al živalco damo da gleda....najraje pa je v ležalniku...včeraj je glodala anteno na glavi telebajska...no vsekakor boljš k rokicouser posted image user posted image user posted image ne vem kako bom rešila ta problem

jaz še imam M in jo verjetno ne bom dobila dokler dojim( predvidevam ker pri manci je bilo tako) sicer pa itak mam probleme (niam redno ) tko dače bo prišla na jeen bo ok....

plenice . jaz uporabljam pamperske sem pa jih kupla tudi v hoferju in so mi zelo ok...

jutri sem sama doma, spet napovedujejo sneg tko da mojga spet ne bo 24 ur....jaz pa grem na kosilo k mami potem ap sem bom zabubala v hiši z metko in manco

manca je imela danes fatastičen dan ..seveda je delala klobase ( njeno najljubšo jed ) popoldne je nakladala da drugo leto bo metka vrtela mašino ona bo pa klobase zvijalauser posted image user posted image user posted image no sam da mam tim...

aja dar*ja sicer te nisem čist razumela glede seznamčka kaj bi dala kam..ma sedaj naj ostane tko ker ne bom za vse preipovala še enkrat...sej po moje je videt kaj in kako ..ne bom dodajala kolk so bili t in v pri 1 , 2, 3  mesecih..pač k mamo pregled...če se ostale strinjate seveda...user posted image

timanal moja metka je tud kr klepetulja,,,,čveka k mamauser posted image user posted image user posted image user posted image ..manca je bila ista pa sedaj non stop naklada..tko da bo tud tvoj čvekač...user posted image user posted image

jolly madona sej kamalu boš mela tolk časa da ne boš vedla kaj delat k ti taj tolk spiuser posted image user posted image user posted image pa user posted image user posted image user posted image za frizurco sem vidla na FB ( upam da sem prav pogledala )

pogrešam corti - se ni javla že neki časauser posted image user posted image

nč grem dodat še seznamčkeuser posted image


_____________________________

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
   RE: oktoberski lumpiji 08
31.1.2009 22:04:19   
janja 27


JUTRI  PRAZNUJE SVOJ





   user posted image user posted image user posted image user posted image     TRETJI MESEC    user posted image user posted image user posted image user posted image


user posted image user posted image user posted image


NIK od mamice SONČNICA24



user posted image user posted image user posted image



(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?